• Ново
Сутиен Alipis, 4 бр., бельо под формата на шапки във формата на Sawtooth форма с клипове: Завъртане, Пластмасови Сутиени, Простор за съхранение, Окачени Чорапи, Шорти, Дизайн?
zoom_in

Сутиен Alipis, 4 бр., бельо под формата на шапки във формата на Sawtooth форма с клипове: Завъртане, Пластмасови Сутиени, Простор за съхранение, Окачени Чорапи, Шорти, Дизайнерски Памперси, Аксесоари за Равенство, Без

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

- Материал : Полипропилен пилообразная закачалка - Простор във формата на закачалки за чорапи, чорапи, бельо, блузи, бебешки пелени, сутиен, бельо и тПратката включва 2 x сушилни стеллажа Характеристики-Това осигурява сверхпрочную изработване на облекло от сдувания с сушилни машини за чорапи.Описание на продукта Сушилня за бельо Laundry Ако търсите професионална и удобна сушилня за чорапи, тогава вие сте на адреса, който сте търсили. - Размер : Около 26 00 X26,00 X13,50 см / 10,22 X10,22 X5 прорезей за закачалки. - Цвят : тъмно синьо, жълто подвесная сушилня - Разстоянието между всеки пилообразным пазом е достатъчно голям, за да побере ветрозащитную багажник за чорапи. - Той е изработен от тънка изработка, за да се гарантира практичността и устойчивостта на пластмасови сушилни за дрехи.ЗАКАЧАЛКА за дрехи -подвешивается над закачалка за кабинет или душ кабина за сушене на големи количества неща в малко пространство.ЗАКАЧАЛКА за сушене на бельо, изработен от тънка изработка, предоставящ практичност и дълготрайност., Закачалка за дрехи.ЗАКАЧАЛКИ С клипове И на капки -Пореста дизайн, простор може да се съхранява няколко чорапи едновременно.

Клиентите също го харесват..