• Ново
LICHUAN Nordic 3-Слойный Рафтове за съхранение на Плотове за Баня, полици за Баня, Многослоен Органайзер за Грим за Кухни, Спални и Офис, Органайзер за съхранение Баня (Чере
zoom_in

LICHUAN Nordic 3-Слойный Рафтове за съхранение на Плотове за Баня, полици за Баня, Многослоен Органайзер за Грим за Кухни, Спални и Офис, Органайзер за съхранение Баня (Черен цвят)

BGN 21.14

Брой продукти
check Налично

нАко все още не можете да получите стоката след изтичането на 30 дни, моля, свържете се с нас. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим възможно най-скоро след получаване на вашето писмо.Универсален сервировочный тава : Можете да поставите тава до вратата, на масата или в тоалетната.Също така е идеално за съхранение на вино, чаши, чинии, мисок, напитки, леки закуски, кафе, вино и още много други.□Поради различни инструменти и техники за измерване на точността на данните размер обикновено е 1-3 виж благодаря.По всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се опитаме да отговорим в рамките на 24 часа. Гарантирано качество : Ние стоим зад качество и трайност на нашите продукти. Той е много подходящ и като поставка за подправки, стеллажа за баня, стеллажа за съхранение на козметика, малък стеллажа за съхранение.Той е идеален за съхранение на всички видове бутилки с подправки, за съхранение в банята, канцеларски материали, козметика и т. Добре дошли в нашия магазин, ние сме готови да ви предоставим качествени продукти по всяко време. бележки : □ Всички наши продукти, подобни на този.Той е идеален за съхранение на всички видове бутилки с подправки, за съхранение в банята, канцеларски материали, козметика и т.Здрава mesh структура от въглеродна стомана, лека, устойчива и водоустойчив.Подходящ за съхранение на парфюм или лосион, козметика, шампоани, лак за нокти и т. може да се използва във всяка стая в дома, като с кухня, баня, работилница, плот за баня, офис и т.Отличен за кухня и бар.Име на продукта : Органайзер за плота в банята / на Застояла закачалка Материал изделия : Желязо Тегло на продукта : 1,1 кг, Брой етажи : 3 Стил : Европейски Размер : 50*30,5*13 вижте Бележки : 1.Гумена защитно уплътнение гарантира, че той не се плъзга, не поцарапается и няма да падне от масата.

Клиентите също го харесват..