• Ново
Cabilock Закачалка за дрехи Поставка За Сушилни 2 бр. Държач за Сешоар, с монтиран на стената Самоклеящийся Държач за Сешоар-Часова Организатор е Съвместим с повечето Ф?
zoom_in

Cabilock Закачалка за дрехи Поставка За Сушилни 2 бр. Държач за Сешоар, с монтиран на стената Самоклеящийся Държач за Сешоар-Часова Организатор е Съвместим с повечето Фенов (черно), Черен Държач Закачалки За Чекмеджета-Организаторите

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Държач за сешоар за коса, Особености - Материал : неръждаема стомана /- Размер : около 10,00 X9,50 X7,20 см/ 3, 93 X3,73 X2, 83 инча / на Помещение включва 2 x стеллажа за съхранение / 2 x немаркирующие етикети /.Идеален за полагане на сешоар, може да се използва в тоалетната, спалнята, хола, умывальной, фризьорски салон и т.Може да даде на своите приятели или близки роднини като подарък за нов дом.Стенен дизайн, спестяващ място за инсталиране на сешоар.Държач за сешоар за коса.Стенен дизайн, спестяващ място за инсталиране на сешоар.Може да даде на своите приятели или близки роднини като подарък за нов дом.Идеален за полагане на сешоар, може да се използва в тоалетната, спалнята, хола, умывальной, фризьорски салон и др Държач за сешоар. Стабилен домакин, те могат да бъдат надеждно закрепени на стената и ги лесно отвалить. Стабилен домакин, те могат да бъдат надеждно закрепени на стената и ги лесно отвалить.Държач за сешоар.Държач за сешоар за коса.Държач за сешоар за коса.Държач за сешоар.Държач за сешоар за коса.Държач за сешоар за коса.Държач за сешоар.Добър материал от неръждаема стомана, издръжлив, лек, а не лесно да се падне.

Клиентите също го харесват..