• Ново
jerss Стенен Държач за Сешоар, Поставка За Сешоар Силиконовата За Поддържане на Чистота, Устойчивост на Компресия за Спални (Сив)
zoom_in

jerss Стенен Държач за Сешоар, Поставка За Сешоар Силиконовата За Поддържане на Чистота, Устойчивост на Компресия за Спални (Сив)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

2Широко приложение : Стенен органайзер за сешоар разнообразни, за 99% фенов и е подходящ за фенов различни размери.Изработен е от носещия железен лист с висока якост и устойчивост на компресия. Применимая сцена : Стенен държач сешоар подходящ за закачалки за грим, спални, бани и могат да бъдат използвани за дома и хотела.Применимая сцена : Стенен държач за сешоар подходящ за закачалки за грим, спални, бани и може да се използва както у дома, така и в хотела.Параметри : Тип на продукта : Държач за сешоар Материал на продукта : силиконов Тегло : прибл. Широката приложимост : Стенен органайзер за сешоар разнообразни, за 99% фенов и е подходящ за фенов различни размери. Силиконов материал : Стенен държач за сешоар е изработен от силиконов материал, лек и издръжлив, че да пести място за настаняване на сешоар.Силиконов материал : Стенен държач за сешоар е изработен от силиконов материал, лек и издръжлив, че да пести място за настаняване на сешоар.Широко приложение : Стенен органайзер за сешоар разнообразни, за 99% фенов и е подходящ за фенов различни размери.9 инча съдържание на Пакета : 1 х държач за сешоар.Применимая сцена : Стенен държач за сешоар подходящ за закачалки за грим, спални, бани и може да се използва както у дома, така и в хотела.50x132-16 x 98 мм / 10. Поддържайте ред : отвор на притежателя на сешоар гладко, вентилатор не е лесно да се повреди, а една дупка за окачване на проводници може да помогне внимателни съхранение. Лекотата на инсталиране : монтиране на Стена за съхранение на сешоар не изисква пробиване.

Item Type:
Hair Dryer Holder
Product Material:
Silicone
Weight:
Approx. 470g / 16.6oz
Product Size:
Approx. 265.50x132.16x98mm / 10.5x5.2x3.9in
Package List:
1 x Hair Dryer Holder:

Клиентите също го харесват..