• Ново
Весела Коледа от Вашингтон Коледни Украшения във формата На щат на САЩ Венец От Зеленина Кръгло Украса за Коледната Елха на Венец от Рози Бор Акрилна Коледна Финан?
zoom_in

Весела Коледа от Вашингтон Коледни Украшения във формата На щат на САЩ Венец От Зеленина Кръгло Украса за Коледната Елха на Венец от Рози Бор Акрилна Коледна Финансирани за Празнични Украси за Коледната Елха

BGN 5.99

Брой продукти
check Налично

Вие решавате, къде е най-добре да поставите този сувенир за спомен от година на година 【Перфектната коледна украса】 : Използва се перманентная vinyl UV-боя за даване на ярки цветове висулка с декорация, които не са токсични, не отваливаются и не изчезват.【Класически дизайн дрънкулки】 : прозрачни кръгли акрилни декорации с диаметър 3 инча идват с червена панделка.Отличен за вашата писалка за рисуване винилови /вода, масло, дневни занаяти собствените си ръце, или го използвайте като номинална етикет на премията на протокола. на 【Потребителски коледна украса】 : Можете да персонализирате вашите собствени коледни сувенири бижута с любимия си текст.Това е идеалният един незабравим спомен за украса на вашите семейни дървета, прозорци, къщи, офиси, класната стая, в центъра на масата, рафтове, камини, магазин, парапети. 【Класически дизайн дрънкулки】 : прозрачни кръгли акрилни декорации с диаметър 3 инча идват с червена панделка. 【Премиум качество】 : Нашата класическа коледна украса на паметта, произведени от висококачествени леки акрил, трайно, му е трудно да се прекъсне.Те имат професионална UV-печат, което прави това персонализирани коледна украса прекрасен начин да украсите своя коледна елха и ще се превърне в прекрасна уникална идея за подарък за членовете на вашето семейство, приятели или общо за всички, които обичаш.Това е идеалният един незабравим спомен за украса на вашите семейни дървета, прозорци, къщи, офиси, класната стая, в центъра на масата, рафтове, камини, магазин, парапети.Много е удобно да се мотае на коледни елхи, за да се създаде приятна атмосфера за празника. вписва като едноличен подарък за вашите приятели, семейство, деца, човек, приятелки, баби и дядовци, младоженка, младоженец, булка и съседи. 【Празнични подаръци 2022 година】 : Празнувайте празничен сезон с тези очарователни незабравимо декорация. 【Премиум качество】 : Нашата класическа коледна украса на паметта, произведени от висококачествени леки акрил, трайно, му е трудно да се прекъсне.От тях се получават прекрасни подаръци за младоженци, на Коледа, г-Н и г-жа, сватба, моминско парти, празник, етикети, първата Коледа на бебето, помолвленную няколко, учители, нов дом, домашни любимци или животни за отглеждане и т. на 【Потребителски коледна украса】 : Можете да персонализирате вашите собствени коледни сувенири бижута с любимия си текст.Те са украсени с панделка и ще бъде допълнително сантиментален подарък или елемент декор за дома.Добре изглежда на коледното дървото, подвешивается към полицата рафта, в красива коледна кутия за подарък или дори украсен венец, огледало за обратно виждане като украса на колата, автоукрашение, аксесоар за кола, авто аксесоар или выставляйте го като декорация в дома, където ви харесва.

Клиентите също го харесват..