• Ново
Jumwrit Перлени Пръчки за Коса Китайски Пръчици За Хранене Златни Пръчки За Коса Прости Фиби За Коса-Аксесоари За оформяне на Косата Обрат-Пръчка за Коса с Големи Перл?
zoom_in

Jumwrit Перлени Пръчки за Коса Китайски Пръчици За Хранене Златни Пръчки За Коса Прости Фиби За Коса-Аксесоари За оформяне на Косата Обрат-Пръчка за Коса с Големи Перли (2 ЕЛЕМЕНТА)

BGN 6.33

Брой продукти
check Налично

нНежна и мила шнола за коса е с дължина 15 см (5.Нейната уникална форма прилича на чифт пръчици за хранене.Поради показване на снимки на изображението не може да гарантира, че цветът, показан на страница, съвпада точно с истински цвят на стоките. ★ Благодаря ★♬Споделете идеалният празничен подарък със своите приятели и семейството си♬Пожелавам ви приятен ден!.Ще се опитам да обясня. Изискан и елегантен аксесоар за коса, който ще се слее с вашите прекрасни нарядами.Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.Каквито и да са вашите косата гъста, средна или тънка.Красива украса за коса, за да сте били в центъра на вниманието на тълпата. Моля, махнете аксесоари преди тренировка.Реколта пръчка за коса е украсена с големи перли над закручивающейся пръчка на края.Щипки за коса подходяща дължина ще допълнят вашата прическа.Тази светеща пръчка за коса е тънка работа е идеална за рожден ден, сбогом, ваканция, тържества, юбилей, чествания и т.it здраво държи за косата и лесно не стихва, лесно улавя прическа и не ласкае косата. Стоки, които имат проблеми с качеството, могат да се свържат с нас за връщане или замяна в рамките на 3 дни след получаване на вашия продукт.Модни шнола за коса изработена от надеждни и трайни перли и сплав с гладка повърхност и приятна на допир. Всеки продукт, който е бил в употреба, връщане и размяна не може да бъде. ♬♬Идеалният подарък за жени и момичета♬ ♬ Подходящи за всяко състояние♬ ★ Обърнете внимание ★ поради ръчно измерване на размера може да се различават малко.

Клиентите също го харесват..