• Ново
Дамски Метални Щипки за коса с Перли, Аксесоари за Коса Стайлинг, Нескользящие Щипки за коса Силна Фиксация, Фиби за коса, Няколко стилове, Щипки Подарък за Свети Ва?
zoom_in

Дамски Метални Щипки за коса с Перли, Аксесоари за Коса Стайлинг, Нескользящие Щипки за коса Силна Фиксация, Фиби за коса, Няколко стилове, Щипки Подарък за Свети Валентин, Подходящи за жени, момичета, майки, приятелки

BGN 5.20

Брой продукти
check Налично

【Шапки ръчно изработени】 малко ароматен вятърна сияние, скоба, за да птицечовка, малко цвете, кристал, жена му вид, различни стилове, за ваше сведение, разнообразие от комбинации, за да отговарят на вашите ежедневни нужди 【ЗАЩИТА И разкрасяване на КОСАТА си】 Благодарение на кръгла ръбове и гладка, лъскава завърши, тези шапки са добър аксесоар, който не само да отделя главата си, но и предпазва косата и придава ви елегантен и красив външен вид.Спецификация : Материал : сплав, метал, метална пружина.Красиви и стилни фиби за коса. 【Как да се насладите на заколкой за коса】Тази заколку за коса може да е разкрасяване на косата си само с едно щракване на мишката, и той е лесен и бърз за използване. 【ИЗПОЛЗВАНЕТО на】 не Може да украсите вашата красота и да ви направи по-привлекателни, но и да се използва като подарък за момичета, приятелки, майки. 【Приложими СЦЕНАРИИ】 Тези красиви шапки са подходящи за всички случаи, независимо дали сте у дома или на среща, парти, тази шапка е задължителен аксесоар за вас, за да се подчертае вашата красота.

Material:
alloy metal, metal spring

Клиентите също го харесват..