• Ново
Сватбени Фиби за коса с цветя Kikmoya, Комплект от 3 Кристални Кристали, Златни Сватбени Щипки за Коса, Шапки, Накити за косата, за булки и шаферки (Набор от заколок-закол
zoom_in

Сватбени Фиби за коса с цветя Kikmoya, Комплект от 3 Кристални Кристали, Златни Сватбени Щипки за Коса, Шапки, Накити за косата, за булки и шаферки (Набор от заколок-заколок)

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

щипки за коса на вашата сватба, кристални игли за коса, аксесоари за бала и партита - идеалният подарък за булката, майката на булката, булки, шаферките и цветочниц. ?【Качество сватбени шапки】 Тези нежни сватбени аксесоари за коса с цветя модел ръчно изработени от млади професионални дама; трайни и класически, меки и сладки. ?【Златен класически цвят】 Сватбени щипки за прически бъдат от злато, класически цвят, който може идеално се комбинира с роклята си. ?【Броя и размера на】 3 бр.Елегантен кристален шнола за коса, лек детайл за всеки сватбен стил, просто поставете заколку в косата и оформете тънки кичура в желаното положение. Цвят на устойчиво развитие И на тел : . златна шнола за коса, на 42 г всеки комплект, един лек детайл за всяка прическа на булката.Всяка булка ще изглежда елегантно в своя специален ден. ?【Хубав подарък】 Елегантни парчета за коса от 3 бр. щипки за коса с различен дизайн и 1 бр. ?【Материал заколок за коса】 Скъпа декоративна шнола за коса и жени са направени от страз, метелевых цветя, кристали, листа, перли, арматура и щипки за коса. сватбени аксесоари за коса : 2 бр. златни цветни щипки за коса и 2 бр.

Клиентите също го харесват..