• Ново
6 Бр., Дантелени Щипки за коса-Пеперуда с Пискюли, Тъканни Щипки за коса-Пеперуди за Коса с Вибриращи Мобилни Фиби-Като Сладък Аксесоари-Щипки за Момичета, Юноши, Жен?
zoom_in

6 Бр., Дантелени Щипки за коса-Пеперуда с Пискюли, Тъканни Щипки за коса-Пеперуди за Коса с Вибриращи Мобилни Фиби-Като Сладък Аксесоари-Щипки за Момичета, Юноши, Жени

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

【Качествен материал】 Тъканни щипки за коса-пеперуди за коса, изработени от висококачествен кристал, тъкани и метални сплави. 【Реалистичен и лек дизайн】 фиби за коса в 3 D вибрирующем стил, стяга малък размер, също с ярка пискюл от стъклени мъниста, изглежда, че в косата си седи пеперуда. 【Най-добрият избор за подарък】 най-Новите аксесоари за коса с 3 D пеперуди, подходящи за всички дами, чудесен подарък за рожден Ден, Ден на майката, Коледа, Свети Валентин, Ден на благодарността, сватба, връщане в училище, подходящ за вас или за вашите приятели и семейства. 【Универсално използване】 Тези фиба за коса във формата на пеперуда ще стане чудесна декорация за вашите различни прически, като например права коса, къдрава коса, конска опашка, плетена коса и т.Може да се носи в ежедневието, за да се слее с вашите нарядами, или за рожден ден или сватба, е полезно да се създаде един прост, но необичайна прическа, която ви харесва.【Че ще получите】 Вие ще получите 6 броя заколок за коса с кичури-пеперуди в 3 различни стилове, в 3 цвята, достатъчно лесни, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в де коса., Можете да използвате един или на няколко едновременно, в зависимост от вашите предпочитания.

Клиентите също го харесват..