• Ново
Корпоративна набор от SSINGEL от 24 бр. гайки с връх 1/2-20 с дърворезба, 3/4 (19мм) с размер на отворите хромирани елементи, дължина 1,40 с конусовидна седло, е съвместим с Jeep, Ford
zoom_in

Корпоративна набор от SSINGEL от 24 бр. гайки с връх 1/2-20 с дърворезба, 3/4 (19мм) с размер на отворите хромирани елементи, дължина 1,40 с конусовидна седло, е съвместим с Jeep, Ford и така нататък.

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

2Всички наши джанти гайка се изработват с висока устойчивост на корозия, което позволява да се предотврати появата на ръжда при всякакви условия. КАК да използвате : На този етап ние препоръчваме използването на калибрирани динамометричен ключ. Спецификация : Резба 1/2 "-20 Със закрит челен выступом, Гайка с Жълъд-Хром - пакет от 24 бр. Съвместим с : Jeep Grand Cherokee/Liberty/Wrangler JK, Ford Durango/Ranger/Mustang/Explorer, Dodge Dakota и така нататък.След като всички гайки са затегнати до минимални довършителни конец.Гайка за подобряване на обработка на повърхността и е достъпна в различни стилове и цветове, за подобряване на външния вид на вашите джанти.Ние се стремим непрекъснато да усъвършенства себе си и за нашите продукти и да се стремим към "нулева броя на дефекти". Доставка И сервиз на : Директна доставка от склад в САЩ, комплект накидных гайки с гаранция 1 година. - Коническое гнездото под ъгъл 60 градуса - Шестигранник 3/4" (19мм) - дължина 1,4" (35 мм) - Широчина 0,87" (22 мм). джанти ядки SSINGEL са проектирани и произведени в съответствие със строгите стандарти за качество.Те се предлагат в различни стилове и отделках, съответстващи на оригинала и съчетани с общ естетически дизайн на вашия автомобил.

Thread 1/2''-20 Closed End Bulge Acorn Lug Nut - Chrome Plated - Set of 24 pcs - Conical 60 Degree Seat - Hex 3/4''(19mm) - 1.4''(35mm) Long - 0.87''(22mm)Wide. :

Клиентите също го харесват..