• Ново
12 бр. Малки Фиби за коса с хубав Нос, Прическа Принцеса, Мультяшные Щипки за Коса, Щипки за коса, Аксесоари за Коса, Мини-Корона, Щипки за коса-Нокти за Тънки/Средна Де?
zoom_in

12 бр. Малки Фиби за коса с хубав Нос, Прическа Принцеса, Мультяшные Щипки за Коса, Щипки за коса, Аксесоари за Коса, Мини-Корона, Щипки за коса-Нокти за Тънки/Средна Дебелина на Косата, Подарък За Жени и Момичета

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

12 броя (6 двойки) заколок за коса принцеса с бантиком 6 различни цветове, сладък и елегантен прическа с фиби-нокти за коса, подходящ за всеки поводТе са компактни, меки и практични, те са лесни за носене и употреба, те са идеални за дебели, тънки, къдрава или права коса. Различни дейности са лесни за организиране, подходящи за колежа, партита, жилище, пътуване, работа, тържества, рождени дни, банкети или аксесоари за всеки ден.Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си продукти с най-високо качество и най-добрите услуги. ❤Идеален подарък : Можете да изберете всяка от фиби за коса в тон на вашето рокля и макияжу по свое желание, това може да е добре да декорирате красотата, да донесе добро настроение.Ние вярваме, че нашите фиби за коса ще бъдат приятно изненадани.Мек, гладък, моющийся, устойчиви на боядисване и лесно деформируемый. ❤ Материал : Изработен е от висококачествена сплав, издръжлива, нескользящий, той може удобно да стоят по цял ден и не поцарапает кожата на главата.Това е и чудесен подарък за момичето, съпруга или приятел, на Женски ден, Ден на майката, рожден Ден, Коледа, Свети Валентин, Деня на благодарността и нова година.❤ Размер и цвят на : 12 парчета (6 двойки) в 6 различни цвята заколок за коса принцеса с лък, сладък и елегантен прическа с фиби за коса във формата на короната, размер щипки за коса е около 1,3 инча 0,3 грама, подходящ за оформяне на косата от двете страни.

Клиентите също го харесват..