• Ново
Щипки за Коса За Деца Набор от аксесоари за коса-27 БР Еднорог Алигатор Звезда Цветя Красиви Фиби За Коса Подарък За рожден Ден (Комплект-B)
zoom_in

Щипки за Коса За Деца Набор от аксесоари за коса-27 БР Еднорог Алигатор Звезда Цветя Красиви Фиби За Коса Подарък За рожден Ден (Комплект-B)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

детски щипки за коса с бантиком raibowurple / лък от крокодилска кожа за момичета / розово сладко лък за коса за деца / скоби за малко момиче. цветни гумени ленти за коса за деца.жълти, розови, лилави, сини, зелени, оранжеви, ярко розово. превръзка на главата под формата на звезди с пайети. мек и нежен към косата, така че не е нужно да се притеснявате за това, че те зацепятся или дърпане.it ще се превърне в чудесен подарък за рожден ден или Нова година за едно малко момиченце. меки и нежни за детска глава.чифт цветни заколок за коса.Фиба за коса "еднорог" и метални скоби shinny star цвят карамел се предлагат в различни цветове. Те са лесни за използване и надеждни държат косата на място, което ги прави идеални за всяка прическа. различни заколок за коса под формата на еднорог.Подарък кутия ви позволява лесно да поднесе този комплект като подарък на момиченце за всеки повод, било то рожден ден, празник, чай, аксесоари за костюми. стилни и задължителни.превръзка на главата със зъби. тези сладък дъвка за коса също са устойчиви и трайни, така че те ще останат на място през целия ден, дори по време на активните игри.Това също е чудесен начин да съхранявате и подреждате вашите аксесоари за коса, когато те не се използват. детски фиби за коса с лъчите, четка за коса за тънка коса / метални щипки за коса / шнола във формата на цвете за деца. дантелен гумени ленти за коса за малки момичета. фиба за коса във формата на звездички карамел цвят на грах, ярки и забавни за мозъка убора.Направете полагане на косата забавна и лъчезарна, с помощта на гумени ленти за коса с плодове и цветя!Тези малки гумички за коса са подходящи за деца от всички възрасти и се предлагат в различни ярки и игрив цветове, които придават пикантност на всяка прическа.

Клиентите също го харесват..