• Ново
SuPoo 6 Цвята, Игли за коса от крокодилска кожа, Плоски Клеми с Нокти, Големи Щипки за Гъста коса, Странични Щипки за коса с Утиным Клюн, Клипове от Крокодилска кожа, Акс?
zoom_in

SuPoo 6 Цвята, Игли за коса от крокодилска кожа, Плоски Клеми с Нокти, Големи Щипки за Гъста коса, Странични Щипки за коса с Утиным Клюн, Клипове от Крокодилска кожа, Аксесоари за Стайлинг на Коса, Щипки за коса за

BGN 3.99

Брой продукти
check Налично

❤ Здрав материал : Тези скоби за нокти са трайниБързо и лесно оформете косата си нагоре!.Те не проникват в твоята Глава.Изработен е от висококачествена пластмаса, акрил и система от сплав. ❤ Перфектен размер и разнообразие от цветове : Всеки космения нокът е с дължина около 4,3 инча, ширина 1,6 инча. ❤ Широко приложение : Тези скоби за бананови ноктите може да се използва в различни случаи, правейки ви по-чаровната в ежедневието, по време на партита, тържества, абитуриентски вечери, рождени дни, очаквайки следобедните срещи, събития и фотосесии. ❤Лесна употреба : Много лесно да се побере в косата и предпазва косата на място!Може да го използвате като титуляр за cauda equina, или да направите от тях гредата, или френската закрутку.За разлика от други скоби-лапи, които стърчат навън и винаги се придържаме в задната част на главата, snuggling до автокреслу.МНОГО лек и лесен за използване.Пакетът включва : 6шт щипки за коса от крокодилска кожа.Благодарение на матовому корицата този комплект лесно се съчетава с различни прически и цветове на косата, придавайки на вашия начин на очарователен темперамент.За разлика от други скоби-лапи, които стърчат навън и винаги се придържаме в задната част на главата, snuggling до автокреслу. може дори да сложи на косата на върха на главата му и спи с тях.Те са трайни и пълноценни, тъй като стяга има съпротива, той по-голямата си част остава в сила. ❤Функционален и професионален : нисък профил на плоски скоби-лапи позволява откидывать главата си на седалката по време на шофиране, гледане на телевизия или сядане на стол с висока облегалка, дори ако ти се спи през нощта.Цвят : Син / Зелен / Каки / Розово / Червено / Жълто. Размер : 4,3 инча. ❤ Перфектен размер и разнообразие от цветове : Всеки космения нокът е с дължина около 4,3 инча, ширина 1,6 инча. ❤ Здрав материал : Тези скоби за нокти са трайни.Те са трайни и пълноценни, тъй като стяга има съпротива, той по-голямата си част остава в сила. ❤Функционален и професионален : нисък профил на плоски скоби-лапи позволява откидывать главата си на седалката по време на шофиране, гледане на телевизия или сядане на стол с висока облегалка, дори ако ти се спи през нощта.

Клиентите също го харесват..