• Ново
Джобно Огледало за грим, 3 предмет, Ръчно огледало, Ръчно огледало, Ръчно огледало за грим, Мини-Тоалетно Огледало, Пътно огледало за грим Огледало от Неръждаема сто?
zoom_in

Джобно Огледало за грим, 3 предмет, Ръчно огледало, Ръчно огледало, Ръчно огледало за грим, Мини-Тоалетно Огледало, Пътно огледало за грим Огледало от Неръждаема стомана, Карманное огледало за грим (Шестиугольное, многоцветное)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

на Помещение включва : Джобно огледало за грим от 3 теми ● Изработен от качествени полиуретан и неръждаема стомана, издръжливТова е неизбежно, моля, разберете!2.● Размер : 3,94*2,95 инча (10*7,5 cm), Цвят : черен, червен, розов ● Лесен за използване, лесно можете да дръпнете огледало, малък размер и лек, удобен за носене, вие можете да го сложите в чантата, джоба.Подходящ за къща, салон за красота, пътуване, къмпинг и т. Поради осветление и цвят на дисплея може да се различават малко. Размер : 3,94*2,95 инча (10 *7,5 cm), Цвят : черен, червен, розов.● Обърнете внимание : 1.Лесен за използване, лесно можете да дръпнете огледало, малък размер и лек, удобен за носене, вие можете да го сложите в чантата, джоба.●Подходящ за къща, салон за красота, пътуване, къмпинг и т. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.Широко се използва за носене на контактни лещи, за нанасяне на грим, продукти за бръснене, грижа за себе си и така нататък.Изработен от качествен полиуретан и неръждаема стомана, издръжлив.

Клиентите също го харесват..