• Ново
Цвят на Правоъгълна Покривка от памук и лен, Покривката с пискюли в стил Бохо, Декор за Фермерска къща, Продълговати Покривка, Без Бръчки, Покритие за плот на закрит?
zoom_in

Цвят на Правоъгълна Покривка от памук и лен, Покривката с пискюли в стил Бохо, Декор за Фермерска къща, Продълговати Покривка, Без Бръчки, Покритие за плот на закрито и на открито за парти, Пикник, кухня и трапезария,

BGN 14.39

Брой продукти
check Налично

Гладьте на ниски настройки?️ Подходящ размер : Тези покривки за маса с размери 55 x 86 см са подходящи за правоъгълни маси с дължина от 6 фута (от 31x78 инча до 39x70 инча), са подходящи за повечето продълговати маси за 6-8 души, като сгъваема фуршетный маса, маса за пикник на открито, на кухненската маса, маса за хранене, и т. ?️ Лесен за : ръчно или машинно пране в студена вода, съхраняващ цикъл, използвайте само нехлорный белина, сушете в перална машина при ниска температура. ?️ Лесен за : ръчно или машинно пране в студена вода, съхраняващ цикъл, използвайте само нехлорный белина, сушете в перална машина при ниска температура. ?️ Широко приложение : Тези покривки неутрални цветове, подходящи за всяко вътрешно и външно събитие, както декоративни, така и за ежедневна употреба. ?️ Елегантен дизайн в стил бохо : бохемски стил олицетворява безпрецедентна за романтика, фолклор и свобода, нашата елегантна покривка в стил бохо в пасторальном стил, бежевое платно с цветни пискюли, ще добави една комфортна и приятна атмосфера в семейството. ?️ Широко приложение : Тези покривки неутрални цветове, подходящи за всяко вътрешно и външно събитие, както декоративни, така и за ежедневна употреба.За да спаси своите красиви пискюли, ние препоръчваме въвеждането покривка в торбичка за пране при машинно пране.Отличен за декорация трапезария, кухня, кафенета, сватби, коктейли, партита, пикници, маса във вътрешния двор, дори пердета.Отличен за декорация трапезария, кухня, кафенета, сватби, коктейли, партита, пикници, маса във вътрешния двор, дори пердета. Размер покривки ≠ размер на масата, оставете достатъчно дълъг, за да може да се оттегли.Благодарение на тънък материал, който е доста дебел и тежък, на повърхността на бюрото е защитена от разливи и драскотини.За да спаси своите красиви пискюли, ние препоръчваме въвеждането покривка в торбичка за пране при машинно пране.Colorigan предлага покривки от висококачествени материали, с уникален стил, цветни покривки създават усещането за естествен домашен уют. ?️ Плат premium : покривки Colorigan са изработени от цели памук и лен, те са трайни и издръжливи.

Клиентите също го харесват..