• Ново
Одеало за Танцьорки Xutapy 60 'x50', Подаръци за танцови концерти за момичета/Юноши/ Учители по танци / Танци на екипа, ви Благодаря подаръци за учителите балетни танци, на?
zoom_in

Одеало за Танцьорки Xutapy 60 'x50', Подаръци за танцови концерти за момичета/Юноши/ Учители по танци / Танци на екипа, ви Благодаря подаръци за учителите балетни танци, най-Добрите Подаръци за Рожден Ден за любителите

BGN 15.98

Брой продукти
check Налично

Висококачествен материал : Меко одеяло, изработени от руното, който е здрав, лек, комфортен, пухкави, не слайдове с легла или диван ?【Размер】 60 "х 50" /150x125 виж Перфектен размер, подходящ за всички сезони и е удобно в переноске, просто се разточва, можете да вземете този лесен каре, където и да отидете.Не използвайте белина. ?【Материал】 Меко одеяло, изработени от руното, който е здрав, лек, комфортен, пухкави, не слайдове с легла или диван.Той също притежава предимствата на висококачественото принта, който предоставя красива яркостта на цвета. 2、 Сушене на перална машина : Сушете в перална машина флисовые одеяла в щадящем режим при комфортна температура. ?【Материал】 Меко одеяло, изработени от руното, който е здрав, лек, комфортен, пухкави, не слайдове с легла или диван. ?【Е идеален за целия сезон】 Нашите дизайнерски одеяла, топли и дишащи. ❤️【Инструкции за пране】 за Да се осигури целогодишна мекота и предотвратяване на пързалка, силно се препоръчва да се пере това одеяло отделно в студена вода за щадящей, быстросохнущей лесен грижа основа, издръжлив, да не се излага на сухо почистване.Той също притежава предимствата на висококачественото принта, който предоставя красива яркостта на цвета.Идеален избор за къмпинг и пикник на открито през пролетта, за да се спи в една стая с климатик през лятото, за гледане на телевизия или четене на дивана през есента и да спи в леглото през зимата.Той също притежава предимствата на висококачественото принта, който предоставя красива яркостта на цвета. ?【Идеи за подаръци за любителите на танци】 Това е идеален подарък за танцьори, момичета, жени, приятели, учители по танци, най-добрите приятели, сестри, на рожден ден, Коледа, деня на благодарността, които им позволяват да се чувстват щастливи и согретыми.Не използвайте белина.Избягвайте използването на белина.Идеален избор за къмпинг и пикник на открито през пролетта, за да се спи в една стая с климатик през лятото, за гледане на телевизия или четене на дивана през есента и да спи в леглото през зимата. ❤️【Инструкции за пране】 за Да се осигури целогодишна мекота и предотвратяване на пързалка, силно се препоръчва да се пере това одеяло отделно в студена вода за щадящей, быстросохнущей лесен грижа основа, издръжлив, да не се излага на сухо почистване.

Клиентите също го харесват..