• Ново
Одеало серия vienuolika за жени за рожден Ден, Подаръци за рожден Ден за жените и 85, Подаръци за рожден Ден за съпруга, майка, сестри, Творческа Одеяло на 85-тия рожден ден, ?
zoom_in

Одеало серия vienuolika за жени за рожден Ден, Подаръци за рожден Ден за жените и 85, Подаръци за рожден Ден за съпруга, майка, сестри, Творческа Одеяло на 85-тия рожден ден, Декоративни подаръци, Женски мемориальное

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Перете отделно в студена вода, за предпочитане чрез поставяне на одеяло в окото торбичка за бельо 【Начин на пране】Одеяло за рожден ден, опаковани в термоусадочный пакет, при първото отваряне на него ще бъдат малки гънки, след измиване, ще минат часове.Направете й изненада и изразете я своите най-добри пожелания с помощта на такова празнично одеяла за лице. 【Отличен материал】 одеало за честването на 85-годишнината от vienuolika изработено от приятна за кожата и цветостойкой лицеви тъкани, това одеяло пушистое, меко и еластично, устойчиво до образуването на бръчки и замира, с помощта на най-новите технологии за печат и екологично чисти мастила, благодарение на което изображението на одеяле ясно обозначени.Източване на слаб огън.Източване на слаб огън.Това сувенирное одеяло за рожден ден може да донесе топлина и любов на жена си и на майка си в 85-годишнина, а също така ще послужи за емоционална подкрепа на вашите близки. 50 "x 60" - точно това е подходящият размер за употреба в леглото, на дивана или в креслото.Можете да го вземете със себе си, когато излизате на улицата, така че той винаги согревал вас. 【Най-добрият подарък за рожден ден 】85-та годишнина - важен етап, който трябва да се помни.Перете отделно в студена вода, за предпочитане чрез поставяне на одеяло в окото торбичка за бельо. Той е коварен и гъст одеяло ще я придружи по всяко време на годината. 【Приложими Сцена】 Нашето топло и уютно одеало за рожден ден може да го направи на компанията в много случаи, идеално подходящи за спане, гледане на телевизия, четене и прижимания към себе си. 50 "x 60" - точно това е подходящият размер за употреба в леглото, на дивана или в креслото.Можете да го вземете със себе си, когато излизате на улицата, така че той винаги согревал вас. 【Отличен материал】 одеало за честването на 85-годишнината от vienuolika изработено от приятна за кожата и цветостойкой лицеви тъкани, това одеяло пушистое, меко и еластично, устойчиво до образуването на бръчки и замира, с помощта на най-новите технологии за печат и екологично чисти мастила, благодарение на което изображението на одеяле ясно обозначени.

Клиентите също го харесват..