• Ново
Подарък за сестра Одеяло, Ден на майката, Подарък за рожден Ден на сестрите от сестри, Поздравете сестра честит рожден Ден с помощта на Уютен и мек медицински сестри
zoom_in

Подарък за сестра Одеяло, Ден на майката, Подарък за рожден Ден на сестрите от сестри, Поздравете сестра честит рожден Ден с помощта на Уютен и мек медицински сестри пледа 60x50 см (Синя, мек вълнен плат)

BGN 18.99

Брой продукти
check Налично

С тегло 300 гр / см е по-дебела на други избори, така че не се усеща като лист, но той не е толкова дебели, за да бъде тежко и неприятноОдеяла са разработени с помощта на цветови решения, които предизвикват радост и осчастливливание и органично се вписват в интериора на вашия дом като постелки за дивана, на леглото или на любимия си стол.Те също са идеални за пътуване и допълнителен комфорт далеч от дома. ?❤️? Удовлетворение е гарантирано : Всички одеяла, FILO ПРИРОДЕН Sister подложени на строг контрол за качество и са снабдени с прости инструкции за грижа. ?❤️? По-дебели от Други Сестринские Одеяла : медицински сестри одеяло FILO ПРИРОДЕН създаден, за да се сестра си беше топло.Пълни смислени думи на любов и благодарност, уютни одеяла носят комфорт, подобен на този голям топъл объятиям всеки ден.Идеален за сестри, които са всичко.Тя луксозно меки и удобни, което я прави едновременно лека и дишаща.Одеало sister изработено от супер мек плътен руно от микрофибър с плътност 300 гориво, напълно оцветена. ?❤️? Флисовое одеяло премиум-клас : луксозно и пушистое на допир, идеално, за да е уютно се настанете на дивана.Идеален за сестри, които са всичко.Страхотен подарък за сестрите от sister, одеало FILO ESTILO' ' s sister blanket ще стане ежедневно напомняне на сестра си за вашата любов и признателност, за това, че тя може да се гушна до себе си всеки ден. ?❤️? Изпълнен с думи сестринства : Тъй като имам сестра, имам винаги ще бъде приятел. ?❤️? Подарък за сестра в много случаи на живота си : Празнувайте връзка, която споделяте, смислен подарък за Деня на майката или на рожден ден на любимата си сестра.FILO ПРИРОДЕН и построен по-гъст комбинираното одеяло от шерпи и отвътре с тегло 460 g за тези, които винаги е достатъчно топло.Ние препоръчваме да не се допуска контакт на този одеяла с някакъв източник на топлина.Ние препоръчваме да не се допуска контакт на този одеяла с някакъв източник на топлина.FILO ПРИРОДЕН и построен по-гъст комбинираното одеяло от шерпи и отвътре с тегло 460 g за тези, които винаги е достатъчно топло. ?❤️? По-дебели от Други Сестринские Одеяла : медицински сестри одеяло FILO ПРИРОДЕН създаден, за да се сестра си беше топло.Одеало sister изработено от супер мек плътен руно от микрофибър с плътност 300 гориво, напълно оцветена. или за по-малката сестра, обобщена сестри, голяма сестра или близнаци.Тя луксозно меки и удобни, което я прави едновременно лека и дишаща.Страхотен подарък за сестрите от sister, одеало FILO ESTILO' ' s sister blanket ще стане ежедневно напомняне на сестра си за вашата любов и признателност, за това, че тя може да се гушна до себе си всеки ден.

Клиентите също го харесват..