• Ново
Флисовое одеяло Sleepwish с Диви Коне, Попона, за момчета, Мъже, Работещи по Плажа Кон, Шерпа с Принтом, Пушистое Одеало за диван, легло, Юрган за телевизор, Подаръци за лю?
zoom_in

Флисовое одеяло Sleepwish с Диви Коне, Попона, за момчета, Мъже, Работещи по Плажа Кон, Шерпа с Принтом, Пушистое Одеало за диван, легло, Юрган за телевизор, Подаръци за любителите на коне (Щурм 50 x 60)

BGN 14.00

Брой продукти
check Налично

✔ ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : Машинно пране в студена вода, сушене на перална машина на слаб огън ✔ РАЗМЕР ОДЕАЛА : 50 х 60 см, подходящи за използване студените нощи при гледане на телевизия, четене на книга в автобус, гледане на филм или разговори край камината.Одеяла Sherpa са изработени от сверхмягких висококачествени материи, които ще се съхраняват за идните години.Изработен е от свиване на плата.Тичай бързо, живей свободно и мечтай за по-големи.Нашите красиви шерп-одеяла ще стане прекрасно допълнение към спалнята или детската вашето дете. ✔ РАЗМЕР ОДЕАЛА : 50 х 60 см, подходящи за използване студените нощи при гледане на телевизия, четене на книга в автобус, гледане на филм или разговори край камината. ✔ Мек и топъл : Обратим супер мек фланелевый руно с принтом от една страна, плюшен супер топло шерпа от полиестер с вътрешната страна.Шерп-завивки, изработени от 100% полиестер.Той е само правото на тегло, за да ви е топло и уютно, и в същото време достатъчно лек, за да се чувствате комфортно. 60x80 см - Подходящ за мека мебел, дивани, къмпинг, креватчета за деца, като детски одеала.Дръпнете го, свернитесь сгуша, облегнете на гърба на стола и се насладете на невероятен комфорт на този одеяла, след дълъг работен ден.Избягвайте директна топлина. ✔ ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : Машинно пране в студена вода, сушене на перална машина на слаб огън.Дори може да се окачи на стената.Тичай бързо, живей свободно и мечтай за по-големи.Одеяла Minky - това одеало от 100% полиестер с микро-флисом. 50x60 инча - Подходяща за дивана, дивана, детска градина, къмпинг или за сядане на верандата. ✔ АТРАКТИВЕН ДИЗАЙН : Духовни кон, бегающие толкова диво, колкото и дивата природа. 90х90 см -Подходящ за мека мебел, дивани, къмпинг, креватчета за деца, като детски одеала.Той е само правото на тегло, за да ви е топло и уютно, и в същото време достатъчно лек, за да се чувствате комфортно.

Клиентите също го харесват..