• Ново
Първото пътешествие Около Слънцето Украса за рожден Ден -58 бр. Космически Банер на 1-ия Ден на Раждането на Първото пътешествие Около Слънцето Топперы за Торта Слън?
zoom_in

Първото пътешествие Около Слънцето Украса за рожден Ден -58 бр. Космически Банер на 1-ия Ден на Раждането на Първото пътешествие Около Слънцето Топперы за Торта Слънчевата Система Вечерни балони за Момче Galaxy Набор

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Останалите изделия са предварително сглобени и готови за изпращанеДължина на балони е 43 инча.Този очарователен дисплей с акварельным модел ще стане идеално за декорация на партита по повод рождения ден на вашето дете!.Добавете тези украса за торта в космическата тематика, за да получим перфектната торта за вашето момче. 1 банер "Първото пътешествие около слънцето" и 1 венец (предварително опъната).Размери на латексови топки - 10 инча.В комплекта са включени : 1 банер "Първото пътешествие около слънцето", 1 гирлянда, 1 пълнеж за торта, 24 пълнеж за кифли и 32 въздушни топчета.ВИСОКО качество и подходящ размер - банер, topper за торта и кексчета, изработени от хартия-високо качество и отпечатани ярки цветове, което ще направи вашето парти хит.Широк СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ - Тези супер сладки, украса за парти в стил "галактика" са идеални за първия рожден ден на космонавта в космоса или на други дейности и са подходящи за използване като фон за снимки.Размерът на топката от фолио "Луна" - 36 инча.Размер топпера за кифли км / ч за 3,5 "x 2.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.На ваше разположение по всяко време.Комплект е подходящ за слънчеви системи, на космическото пространство, галактика, тематични партита по повод рождения ден на астронавти и декор на друга страна. 32 въздушен балон (24 разноцветни латексови на топка, 1 на лунна топка от сребърно фолио, 3 звездна топка от сребърно фолио и 4 дълги метални топка).Създайте тематичен фон за парти в чест на рождения ден на астронавти, с помощта на тези подходящи бижута. 1 пълнеж за торта и 24 пълнеж за кифли (картон премиум-клас).

Клиентите също го харесват..