• Ново
Декорация за Врата Банери на 15-ия Рожден Ден за Момичета, Розово Розово Злато, Фон За верандата на 15-Ти Рожден Ден, Вечерни Аксесоари, декорация за Надписи За Рожден ?
zoom_in

Декорация за Врата Банери на 15-ия Рожден Ден за Момичета, Розово Розово Злато, Фон За верандата на 15-Ти Рожден Ден, Вечерни Аксесоари, декорация за Надписи За Рожден Ден, за Петнадесет Години

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Ако е необходимо, чрез отвори в медни пръстени може да пропуснете въже за фиксиране на банер [Полиестерен плат] - Изработена от висококачествен полиестерен плат, здрава, мека кърпа с ясен модел, моющаяся и множество.Ако е необходимо, чрез отвори в медни пръстени може да пропуснете въже за фиксиране на банер. [Отнася се за]-Тематично украса на парти в чест на 15-годишнината на момичето. [Rose rose gold] -Разработен специално за момичета, която ще навърши 15 години, с помощта на блестящите диамантени елементи за означаване на цифри, "15", с розови диаманти от розово злато и бриллиантовыми елементи, тя ще даде блясък на вашия специален ден., където и да сте исках да украсят.Можете да ги използвате, както на закрито, така и на открито. [Отнася се за]-Тематично украса на парти в чест на 15-годишнината на момичето. [Лесна за употреба] - В горната част на отвора на банер има предварително монтиран стълб и въже, просто дръж го прави.Можете да ги използвате, както на закрито, така и на открито. [Получавате] -2 украса за парти на вратите с надпис "15th рожден ден happy birthday" от розово злато, размер на 71 × 12 см, достатъчно, за да привлече вниманието на семейството и приятелите си и да създадете приятна атмосфера на партито.Можете да ги поставите върху входната врата, веранда, стена, прозорец и т.В две от долните ъгли са подготвени отвори за медни пръстени.[Получавате] -2 украса за парти на вратите с надпис "15th рожден ден happy birthday" от розово злато, размер на 71 × 12 см, достатъчно, за да привлече вниманието на семейството и приятелите си и да създадете приятна атмосфера на партито.

Клиентите също го харесват..