• Ново
8 бр., Червена и Розова Гирлянда със Сърца на Св. Валентин, Подвесная Венец на Шнуре, Украшения във формата на Сърца За Деня на Св. Валентин, Банер С Венец За Св. Валент?
zoom_in

8 бр., Червена и Розова Гирлянда със Сърца на Св. Валентин, Подвесная Венец на Шнуре, Украшения във формата на Сърца За Деня на Св. Валентин, Банер С Венец За Св. Валентин, Сватба Парти, Украси За Дома

BGN 8.53

Брой продукти
check Налично

сърца, е идеална за украса на празника на Свети Валентин, ще се превърне в най-романтичното украшение за къща, магазин, търговски център, прозорци, врати, стая, си заслужава да я купя!! специална картичка помогне на вашия банер изглежда толкова сладко. Валентин : уникален дизайн, който е подходящ за декорации за деня на Свети Валентин, сърдечни украса, декор в "Свети Валентин", декор за домашен офис в "Свети Валентин" е силна празнична атмосфера с любимия човек, семейството и децата. червено-розово подвесная венец във формата на сърце, на шнуре 10 бр.Отлична стойност : банер с венец във формата на сърце за Свети Валентин предварително сглобени, лесно се затвори и ще спестите време, можете да го закачите у дома, на рафт на полицата, в колата, на десертном масата, прозореца, дърво, фуршетном бюрото, в стаята, на стената, също така може да се използва като подарък, оставя добри спомени от партито в чест на деня на Свети Валентин.нека да започнем и насладимся вашата страна в чест на деня на Свети Валентин. Валентин може да се използва като фон за фотосесия в "Свети Валентин", декор за деня на Свети Валентин, на декора на стените. 8шт Червено-розово Подвесная венец във формата на сърце, в това число 80 сърца.

Клиентите също го харесват..