• Ново
FAFAN Прозрачна Венец, Балони за Декорация на Верандата Знак Банери Флаг Стенен монтаж 2 бр. Американски Патриотичен Подвесное Украса и Подвесная Matte Гирлянда 4 фута (М
zoom_in

FAFAN Прозрачна Венец, Балони за Декорация на Верандата Знак Банери Флаг Стенен монтаж 2 бр. Американски Патриотичен Подвесное Украса и Подвесная Matte Гирлянда 4 фута (Многоцветен, един размер)

BGN 14.24

Брой продукти
check Налично

банери от 2 елемента качествени материали - Тези 4 знак на верандата, изработени от тъкани 600 D, която е достатъчно здрава Американски Патриотичен Подвесное Украса и Подвесная Matte Гирлянда 4 фута. Идеални 4 от декоративни означения - Ярък цвят с добра цветостойкостью, не избледняват, траен и устойчив на атмосферни влияния, идеален за вътрешно / външно използване.Можете напълно да оцените уменията и качеството на тези табели с американския флаг на верандата. Качествени материали - Тези 4 означения на верандата, изработени от достатъчно трайни тъкани 600 D.Когато вешаете този знак на верандата с флага на САЩ, се чувстваш гордост от този американски флаг.Когато Се затвори тази Табелата с флага на САЩ на предната веранда, Вие ще почувствате Гордост За Този американски флаг.Страхотен размер - Табела с флага на сащ е 31 х 180 вижте Тази табелата на верандата може лесно да виси на стената, вратата, за да се създаде празничен ден.Можете напълно да оцените, майсторството на изработка и на качеството на тези табели с американския флаг на верандата.Страхотен размер - Табела с флага на сащ е 31 х 180 вижте Тази табелата на верандата може лесно да виси на стената, вратата, за да се създаде празничен ден. Качествени материали - Тези 4 означения на верандата, изработени от достатъчно трайни тъкани 600 D.Бистра Венец, Балони за Декорация на Верандата Знак Банери Флаг Стенен монтаж 2 бр. Идеални 4 от декоративни означения - Ярък цвят с добра цветостойкостью, не избледняват, траен и устойчив на атмосферни влияния, идеален за вътрешно / външно използване.

Клиентите също го харесват..