• Ново
Фрези за глина с пеперуди Puocaon Monarch - 6 Форми, Ножове глина, с релефни от полимерна глина за Обеци, Фрези за глина с пеперуди за производство на бижута от полимерна гли?
zoom_in

Фрези за глина с пеперуди Puocaon Monarch - 6 Форми, Ножове глина, с релефни от полимерна глина за Обеци, Фрези за глина с пеперуди за производство на бижута от полимерна глина, Извити Ножове за обици с пеперуди

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

[Фрези за полимерна глина с пеперуди] : Puocaon 6 резаков за полимерна глина във формата на пеперуда за обеци [Фрези за обеци от глина с 3 D печат] : Нашите фрези за бижута от полимерна глина, изработени от полимер материал и са произведени по метода на 3 D печат.Той е сигурен и траен в сравнение с метални резаками. [Здрави ножове за глина-на пеперудата] : Фрези за полимерна глина Puocaon butterfly, вырезающие ясна и остра форма.Ние ви препоръчваме да използвате царевично нишесте, преди да използвате глинорезов, за да се предотврати залепване на глина вътре.Дори ако сте начинаещ в работата с полимерна глина, можете да направите чудесни изделия за ръчна работа с помощта на резаков Puocaon.Размер резаков за глина е около 0,8-1,3 инча всеки, който е идеален за направата на обици и други накити от полимерна глина.Набор от тези глинени резаков за обеци включва 3 форми с релефни и 3 форми във ваканция. [Вид напомняне] : Измийте калъпи от полимерна глина с топла вода и сапун или спирт, така е по-удобно да се съхраняват и използват следващия път. [Фрези за глина с оригинална форма] : Фрези за полимерна глина Monarch са предназначени за производство на глинени обици.

Клиентите също го харесват..