• Ново
Комплект за биологично захарната епилация MOOM с масло от чаено дърво и лимонов сок - Естествен Безболезнено Восъчни обезкосмяване – Идеално място за краката, лицет?
zoom_in

Комплект за биологично захарната епилация MOOM с масло от чаено дърво и лимонов сок - Естествен Безболезнено Восъчни обезкосмяване – Идеално място за краката, лицето и веждите 6 грама. 3 Опаковки

BGN 6.20

Брой продукти
check Налично

Известно е, че нашата НЕ СЪДЪРЖА ХИМИКАЛИ формула ПРЕДПАЗВА КОЖАТА от агресивното въздействие, НЕЖНО ПРЕМАХВАНЕ на НЕЖЕЛАНОТО окосмяване, което прави кожата КОПРИНЕНО НЕЖНА!.НИКАКВИ МРЪСНИ топки горещ восък, които трябва да се почисти, или да ЧАКАТ ДЪЛГО за подгряване или изсушаване!ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ набор от MOOM Organic Wax изключително лесен За използване и бързо се изчиства, така че ще изглежда перфектно за броени минути!.Прави отлични рожден ден подаръци за мама, подаръци за жени, или за коледни подаръци.Средство за премахване на окосмяване по лицето MOOM Organic Flawless ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ, разтворими във вода за бързо почистване. просто изплакнете с топла вода за няколко минути върху кожата не остава и следа и тя става гладка и чаровна!.Средство за премахване на окосмяване по лицето MOOM Organic Flawless ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ, разтворими във вода за бързо почистване. просто изплакнете с топла вода за няколко минути върху кожата не остава и следа и тя става гладка и чаровна!.Известно е, че сок от лимон, МАСЛО от ЧАЕНО ДЪРВО и лайка в състава на нашия твърд восък за УСПОКОЯВАНЕ на кожата, отваряйки я нежна, красива повърхност. просто изплакнете с топла вода за няколко минути върху кожата не остава и следа и тя се превърна в приказно гладка!.Във ВСЕКИ буркан включва 6 грама чиста натурална глазура. просто изплакнете с топла вода за няколко минути върху кожата не остава и следа и тя става гладка и чаровна!.Средство за премахване на окосмяване по лицето MOOM Organic Flawless ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ, разтворими във вода за бързо почистване.Епилация ВОСЪЧНИТЕ ЛЕНТИ, от КОЯТО МОЖЕТЕ ДА се ЧУВСТВАТЕ ДОБРЕ, нашият ЕСТЕСТВЕН восък за коса на базата на ЗАХАР за ЛИЦЕ и тяло, означава, че не трябва да постигне компромис между здравето и красотата.Докато традиционните комплект за горещ восък пречи по време на восъчни епилация на лицето, MOOM се ПОГЛЕЗЕТЕ КОЖАТА СИ по време на нанасяне на восък.

Клиентите също го харесват..