• Ново
Контейнер за закуски Kisangel, 3 бр. Кутия За Съхранение, Детски Улични Контейнери, Портативен Контейнер за хранене с Опаковка, Контейнер-Лъжичка, пътни Настилки Мляко, ?
zoom_in

Контейнер за закуски Kisangel, 3 бр. Кутия За Съхранение, Детски Улични Контейнери, Портативен Контейнер за хранене с Опаковка, Контейнер-Лъжичка, пътни Настилки Мляко, Пластмасови Принадлежности за Млечни Смеси, Прахово

BGN 14.05

Брой продукти
check Налично

- Ще ви кажа точно и лесно зачерпывать всяка лъжичка сухо млякоОПАКОВКА ЗА СУХИ СМЕСИ - той също може да се използва като контейнер за съхранение на храна, чаша за закуски, бисквити и ядки.Контейнер за мляко и млечни смеси Никога повече не оставяйте разпръснати храна в чантата за пелени.Информация за стоки, Контейнер за мляко на прах - това е един от най-добрите варианти за майката. - Материал : опаковка на сухо мляко от полипропилен. - Размер : Около 10,00 X10,00 X9,00 см / 3,93 X3,93 X3,54 инча контейнер за превоз на формули. - Снабден с херметична вътрешна капак, в която могат да се съхраняват млечна смес, и дозатор безопасна детска смес за лъжици. - Стягане и защита на сместа или фуражи от намокания и повреда на съда за смесване.КОНТЕЙНЕР ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ДЕТСКА ХРАНА / - Контейнер за сухо мляко лесно се отваря и затваря.ОПАКОВКА на ДЕТСКОТО МЛЯКО - Контейнер за бебешка храна с катарама осигурява стягане на сместа или хранителен продукт и удължава неговата свежест.Следете за количеството мляко на прах, се отказват от използването на сухо мляко като отпадъци.Преносим опаковка на млечни смеси - Голям капацитет са поставени в ръка и чанти, идеален за съхранение на сухо мляко, млечни смеси, кафе, чай, подправки, плодове, закуски.

Клиентите също го харесват..