• Ново
PULRYO 4 бр. Творчески Лепило Куки за дрехи, Пластмасови Стенни куки за домашни любимци за Закачване на ключове, Чанти, Шапки, Чаршафи, Раници, Лепило куки с Сладък Котка
zoom_in

PULRYO 4 бр. Творчески Лепило Куки за дрехи, Пластмасови Стенни куки за домашни любимци за Закачване на ключове, Чанти, Шапки, Чаршафи, Раници, Лепило куки с Сладък Котка за стенни декорации (B)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

【Лесна употреба】: В самозалепващи се етикета на куката за дрехи от екологично чисти материали, които няма да доведе до наранявания и петна по стената, и не се нуждаят от пирони и тренировки, което го прави лесно разглобяване 【Лесна употреба】: В самозалепващи се етикета на куката за дрехи от екологично чисти материали, които няма да доведе до наранявания и петна по стената, и не се нуждаят от пирони и тренировки, което го прави лесно разглобяване. 【Заявление с няколко сценарии】 : Тази кука за дрехи можете да използвате у дома, например, хол, кабинет, спалня, стая за почивка, трапезария и т. 4шт 230 г / 8,11 мл / 0,5 на ibc., също може да се използва в офиса, например, в конферентна зала, чайна, офис зона.Розово, лилаво, оранжево, синьо * 1 (цвят А).Удовлетвореността на клиентите продукти е наш основен приоритет, осигуряване на качество, ние също ще ви предоставим добро обслужване.Например, керамика, метал, теракот, метална конструкция, пластмаса. 【Сладък cartoony дизайн】: Затвори неща на една кука за дрехи, вие можете да видите как cartoony коте высовывает главата си от куката, че е много сладък и може да добавите ви удоволствие от съхранение в свободното си време. лилаво, оранжево, кафяво, бяло * 1 (цвят C).Можете не само украса, но и да се мотае ученически чанти, дамски чанти, ключове, шалове, шапки, връхни дрехи, кърпи, чадъри, играчки и т. 4,5 паунда (2 кг)., включително на шпатула, лъжици, кърпи, ръкавици, чаши.Например, керамика, метал, теракот, метална конструкция, пластмаса. Розово, лилаво, синьо, оранжево, кафяво, бяло * 1 (цвят D)., включително на шпатула, лъжици, кърпи, ръкавици, чаши. 【Многофункционално приложение】 : Мультяшные куки за козината на домашни любимци могат да бъдат приложени към много сцени, могат да бъдат прикрепени към гардероба, врати, легла, хладилника, кухнята и на други места.Розов, син, кафяв, бял * 1 (цвят B). 【Заявление с няколко сценарии】 : Тази кука за дрехи можете да използвате у дома, например, хол, кабинет, спалня, стая за почивка, трапезария и т.На задната страна на куката за дрехи има слот за удобно закачване, и тя се използва широко в различни гладки повърхности.

Клиентите също го харесват..