• Ново
Yeele 6,5x6,5 фута Черно Злато през Цялата Фон честит Рожден Ден, Корица, Блестящ Златен Блясък, Абстрактен Женски Чисто Черен Фон за Снимки за Момичета, Женски Украса за ?
zoom_in

Yeele 6,5x6,5 фута Черно Злато през Цялата Фон честит Рожден Ден, Корица, Блестящ Златен Блясък, Абстрактен Женски Чисто Черен Фон за Снимки за Момичета, Женски Украса за Парти в чест на рождения Ден, Торта, Маса, Банер

BGN 22.39

Брой продукти
check Налично

3Тип размер : 5 х 5 метра = 1,5 метра в диаметър 6 х 6 метра = 1,8 метра в диаметър 6,5x6,5 фута = 2 метра в диаметър 7x7ft = 2,2 метра в диаметър 7,5x7,5 фута = 2,3 метра в диаметър Опаковка : 1x през цялата фон. 【Лесна инсталация】 : Кръгла фон има ластични въжета отзад, което улеснява неговото подвешивание на поставка. 【HD PATTERN】 : Нашата кръгла фон с помощта на дигитален печат с висока резолюция, която прави картината по-подробно ориентирани и ярък.Моля, изберете подходящ размер в зависимост от големината на кръгла поставка. Лесен монтаж, без необходимост от инсталация на заден план, за фотобудки или десертно на масата.Еластичността може да се регулира в зависимост от влакчета, той остава плътно и предпазва от подхлъзване.Настройка приета : Ние сме компания, приемаме поръчка на осъществяване на поръчка, в съответствие с вашата заявка!Просто изпратете ни имейл със снимката си и на нейния размер.Внимателно топло, с помощта на парната машина ютия от обратната страна на продукта, тогава то отново ще се превърне в гладка. Ние можем да коригираме всеки един размер за вас, можем също да отпечатате вашето собствено изображение като фон, свържете се с нас, ако имате нужда. 【HD PATTERN】 : Нашата кръгла фон с помощта на дигитален печат с висока резолюция, която прави картината по-подробно ориентирани и ярък. На вашето внимание : обикновено изготвяне на индивидуални поръчки отнема 1-3 дни, а на доставка - 2 седмици.Характеристики : Материал : Полиестер плат.Може да се използва и за студио, павилионите, партита, както и за търговска употреба на сватбени и делови цели, за запис на видео.Изображението не е блясък и е устойчив на избледняване.Изображението не е блясък и е устойчив на избледняване.Цвят : Моля, имайте предвид, че на всеки компютър са инсталирани различни настройки за цвят и разрешения, така че цветовете, показани на екрана, могат да се различават малко от реалните надписи в зависимост от вашите настройки.【Осъществяване】 : Само 1 бр.Може да се използва и за студио, павилионите, партита, както и за търговска употреба на сватбени и делови цели, за запис на видео.Моля, изберете подходящ размер в зависимост от големината на кръгла поставка.Може да се мие и да се използва отново в продължение на много дълго време. кръгла фон, поставка или скоби в комплекта не са включени. 【Материал】 : 100% полиестерен плат, който е по-дебел и малко по-твърда винил, не е лесно да се колебае, здрава и без мирис, се използва, неотражающая и непрозрачна, изчезва в колата, устойчиви на избледняване.

Клиентите също го харесват..