• Ново
Пистолет за нитове ZRSJ, Пистолет за Занитване, сгъваем ръчен Пистолет за Нитове за Автомобилния Ключ Асансьор, Инструмент, Оборудване за Декорация на Мебели, Издели?
zoom_in

Пистолет за нитове ZRSJ, Пистолет за Занитване, сгъваем ръчен Пистолет за Нитове за Автомобилния Ключ Асансьор, Инструмент, Оборудване за Декорация на Мебели, Изделия събрание (Цвят: A)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

3 Изпълнение : Този пистолет за нит - мощен и издръжлив инструмент с широк спектър от приложения Лек, с малки размери, по-гъвкави от традиционните пистолети за нитове. Приложение : Широко се използва при сглобяване на автомобили, асансьори, ключове, инструменти, мебели, бижута и механични изделия. Изискан дизайн : нескользящая удебелена дръжка отговаря на эргономичному дизайна, както гайковерт удобен за хващане и работа. 100% е абсолютно нов, 100% висококачествен Материал : алуминиева сплав Пълна дължина : 800 мм и е Изработен от неръждаема хромомолибденовой стомана, здрав и издръжлив, му е трудно да се прекъсне Регулируеми ръчно втулка с кръгла накаткой красив дизайн, лесно се обработва и не изисква използването на инструменти за закрепване. Тъй като е ръчно измерване, моля, имайте предвид разликата в 1-2 мм, благодарим ви за разбирането!. Уникален дизайн на Дръжката има уникален нескользящий дизайн, благодарение на което ръката се чувства по-удобно, спестява време и практична. Обслужване на клиенти : Ние осигуряваме 100% задоволително обслужване на клиенти Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се директно с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще ви дадем задоволително решение. Използването на този нов модел по време на експлоатацията ще се спестят около 40% от работното натоварване. Изпълнение : Този пистолет за нит - мощен и издръжлив инструмент с широк спектър от приложения Лек, с малки размери, по-гъвкави от традиционните пистолети за нитове.

Клиентите също го харесват..