• Ново
Типсы за нокти Бързо Натрупване на UV-Гел за Фалшиви нокти калъп за Маникюр със собствените си ръце Салонные Аксесоари Капсула за нокти Дълги Изкуствени Нокти (Мати?
zoom_in

Типсы за нокти Бързо Натрупване на UV-Гел за Фалшиви нокти калъп за Маникюр със собствените си ръце Салонные Аксесоари Капсула за нокти Дълги Изкуствени Нокти (Матиран Бадеми)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

акрилни накрайници за нокти в кутияУпотреба : Прозрачни уши за нокти са идеални, както за професионален специалист по маникюру, така и за изучающего нийл-арт, подходящи за маникюрных салони и нокти арт със собствените си ръце дом, идеален подарък за вашата съпруга, приятелка, майка или сестра, а също са идеални за партита/сватба/ костюмированного бала/Хелоуин/коледен подарък. количество : 120 бр.Форма : Балетные, стилето, с форма на бадем форма Цвят : матиран/ прозрачен Количество : 120 бр Характеристика : 100% новост в търговията на дребно и с високо качество, Подходящи за нанасяне върху ноктите с UV гел, акрилни нокти, естествени нокти и т.Благодаря ви за покупката!. Помещение включва 120 бр. акрилни типсов за нокти в кутия.Материал : ABS Предпоставка включва 120 бр.Цвят : матиран/прозрачен.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас. Са подходящи както за професионална, така и за лична употреба КАК да ИЗПОЛЗВАТЕ : Подпилите странични страна и област на кожичките, за прецизно напасване маникюрной пръчка, Почистете ноктите от всички масла за лак с премахване на лак на базата на ацетон Изберете ноктите на правилния размер за всеки отделен пръст; Нанесете лепило върху ноктите; Нанесете тънък слой лепило за нокти; като се Започне с кожичките, натиснете върху пилочку и при необходимост придайте форма на новите си ноктите.

Клиентите също го харесват..