• Ново
Азиатската Метла Veemoon, Китайска Метла, Парцал За почистване, Малка Метла За почистване на Четки за почистване с Мека Четка, Инструменти За почистване на Малки Жилищ?
zoom_in

Азиатската Метла Veemoon, Китайска Метла, Парцал За почистване, Малка Метла За почистване на Четки за почистване с Мека Четка, Инструменти За почистване на Малки Жилища, Домакински Плетените от слама, Метла, Парцал

BGN 48.69

Брой продукти
check Налично

Дръжката е изработена от Плетеного бамбук и украсен с найлон въже - Изящна изработка изработка и креативен външен вид предоставят на неговата популярност и практичност почистването парцали.Модел е Уникален И красив В азиатски стил. -Цвят : светло кафяв естествен косъм за разбиване -Материал : метла за домашно почистване от палмови влакна и дърво.Тревата Е Направена Специално От Растителни Цветове.Метла за клавиатурата : Метла от естествена трева с мини-бамбукова дръжка За подметания гладки и твърди подове в закрити помещения и на открито, ръчно почистване на вашия дом, кухня, спалня, вестибюл, метла за разбиване.Украса на олтара : МЕТЛА, GRASS NATURAL ЗАНАЯТИТЕ са ИЗРАБОТЕНИ РЪЧНО от естествени материали.Информация за товарахручная плетените от слама парцал Ако търсите професионална метла на разумна цена, тогава тук.Малка метла : Уникален външен вид, лесна и щедра. парцал за чаени чаши Изработена от безопасни материали, практична и трайна.Многофункционален, подходящ за много гъвкави сцени.Модел е Уникален И красив В азиатски стил. - Ще имате добър опит за използване благодарение на идеалното качество на производство на този изделия малка ръчна метла.Метла за легла : Ергономичен дизайн е разумно и осигурява добро усещане за допир и контрол. компютърни аксесоари за масата Й е лесно да се деформира, което ви осигурява по-голямо удобство. - Тя е проста по конструкция, но практични за използване, че ще ви даде един добър опит за използване за домашно Плетеного от слама метла.Осъществяване на списък 1 х Плетените от слама метла Характеристики -Размер : 20,00 X8,00 X5,00 см; / 7,86 X3,14 X1 метла за домашни любимци.

Клиентите също го харесват..