• Ново
Abaodam Дървен Окачен Декор За Парти Мини-Метли за Хелоуин Мини-надпревара планината на вещиците Метла На Хелоуин Миниатюрна надпревара планината на вещиците Метла М?
zoom_in

Abaodam Дървен Окачен Декор За Парти Мини-Метли за Хелоуин Мини-надпревара планината на вещиците Метла На Хелоуин Миниатюрна надпревара планината на вещиците Метла Мини-надпревара планината на вещиците Метла Миниатюрна

BGN 13.56

Брой продукти
check Налично

Пратката включва 1 х окачване за метли Характеристики -Уникален дизайн го прави по-привлекателен и изискан, не можете да пропуснете товаВИСУЛКА във формата НА метли на Хелоуин : Тя има широка гама от приложения, независимо от това, дали тя сама по себе си или като подарък при закупуване.ПОДПОРИ ЗА МЕТЛИ на Хелоуин : прекрасен дизайн осигурява нейната популярност и практичност.Той е уникален и интересен външен вид и може да се използва за партита, фестивали и други бижута.МЕТЛА на Хелоуин : Можете да го поставите навсякъде в дома си като украшение, за да се засили атмосферата. - Размер : около 16,00 X8,00 X1,50 см / 6,29 X3,14 X0,59 см - Можете да дадете окачване с метла на своите приятели и близки, като подарък. - Изработен от висококачествени материали, практичен и е трайна. - Идеален за Хелоуин, подходяща за закачане в дома или в магазина.ВИСУЛКА във формата НА метли на Хелоуин : Тя има широка гама от приложения, независимо от това, дали тя сама по себе си или като подарък при закупуване.ПОДПОРИ ЗА МЕТЛИ на Хелоуин : прекрасен дизайн осигурява нейната популярност и практичност.МЕТЛА за куклена къща : перфектна декорация за дома, поставете я във вашата всекидневна.

Клиентите също го харесват..