• Ново
30 мл Многофункционален Комплект за Временен ремонт на Зъбите, Сменяеми Термошарики, Временно Възстановяване на Счупени и Липсващи зъби, Различни Ролеви игри, напр?
zoom_in

30 мл Многофункционален Комплект за Временен ремонт на Зъбите, Сменяеми Термошарики, Временно Възстановяване на Счупени и Липсващи зъби, Различни Ролеви игри, направи си сам

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Може да се използва за временно възстановяване на счупени зъби, запълване на пропуските и възстановяване на кариозен кухини, така че вашите зъби да изглеждат спретнато и красивоПоставете гуттаперчу в гореща вода и се разбърква с лъжица. 【Лесна употреба】 Лесно да се направи си сам у дома.Характеристики : временно възстановяване на счупени зъби и липсващи зъби, различни ролеви, екстремни, специални инструменти не се изискват, и прорезывателю може лесно да даде форма за няколко минути, той има солидна адгезией и лесно отвалить.Ако след фрезоване на зубьях са останали отпечатъци от пръсти, те могат да бъдат леко шлифован фин шмиргел.След като материалът е полупрозрачен, придайте гуттаперче формата на вашите зъби. 【Многофункционален】 Можете да използвате комплект за ремонт на зъбите при счупени зъби, големи интервали от време, неравни зъби и липсващи зъби, докато можете да се обърнете към зъболекар. 【Подлежащи на формованию】 Formable термошарики работят като временен комплект за ремонт на зъбите, който може да ви накара отново да се усмихва веднага и уверено.Може да се използва за временно възстановяване на счупени зъби, запълване на пропуските и възстановяване на кариозен кухини, така че вашите зъби да изглеждат спретнато и красиво.Комплект за ремонт на зъбите ви дава възможност временно да се замени липсващ зъб, докато можете да се обърнете към зъболекар. 【Начин на приложение】 В зависимост от размера на липсващия зъб вземете необходимото количество гуттаперчи.Направете я сами, като следвате инструкциите.След като материалът е полупрозрачен, придайте гуттаперче формата на вашите зъби.След това го оставете да се охлади и стане твърдо за нанасяне върху зъбите.След това го оставете да се охлади и стане твърдо за нанасяне върху зъбите.【Лесна употреба】 Лесно да се направи си сам у дома. 【Материали】с помощта на частици на базата на естествена термопластичной смола, те могат да бъдат произволно разбъркване до различни размери и форми, в зависимост от вашите различни нужди. Технически характеристики : Материал : Частици на базата на термопластичной смола нето Съдържание : 30 мл Ефективност : временно възстановяване на счупени зъби и липсващи зъби, различни ролеви игри, екстремни Приложими хора : мъже / жени Начин на употреба : В зависимост от размера на липсващия зъб вземете необходимото количество гуттаперчи. 【Подлежащи на формованию】 Formable термошарики работят като временен комплект за ремонт на зъбите, който може да ви накара отново да се усмихва веднага и уверено.

Клиентите също го харесват..