• Ново
AWSAD Цветна найлонова въже Детска Защитна мрежа Детска градина Мрежа От падане на Стълби Огради, тераси, Градински ограда Люлка, Хамак, Адаптивни цвят: мрежа 10 см, раз
zoom_in

AWSAD Цветна найлонова въже Детска Защитна мрежа Детска градина Мрежа От падане на Стълби Огради, тераси, Градински ограда Люлка, Хамак, Адаптивни цвят: мрежа 10 см, размер: 5 х 5 м (16,4 х 16,4 фута)

BGN 18.68

Брой продукти
check Налично

Той може да се използва за изолация на конфликт на домашни любимци﹣Преди да използвате пластмасова фиксирующей апликации или на колан е задължително, за да затегнете окото гъсеници. ☺ Бележки за използването на веревочных мрежи : имаме веревочная окото на всеки друг размер (диаметър на въжето, с мрежа, дължина * ширина), поддръжка на настройки.За разлика от други огради от чупливи материали, неговата мрежа е изработена от по-плътна тъкан, която е устойчив на разтягане и разкъсване. Описание размер : Декоративна мрежа се измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, обърнете се към самия продукт. ☺Богат на функции найлон веревочная мрежа-подходящ за различни сцени, врати и прозорци, коридори, стълбища, балкони, огради, бебешки легла, клетки за домашни любимци, детски градини, увеселителни паркове, обществени обекти, градински огради, външни стени, мрежи за защита на растенията.﹣Това висококачествено защитно копие.﹣Странични и долни части могат да откатать до произволна дължина.☺Защитна мрежа за децата : Използвайте този продукт като ограда, за да лесно да се раздели територията и да се предотврати проникване на външни лица в стаята си. ☺Сигурност : Моля, редовно проверявайте окото на предмета на потенциални заплахи за сигурността, поради различни външни фактори или човешки фактори за своевременно защита на децата. забележки : ﹣Моля, редовно проверявайте мрежа, за да се предотвратят аварии. Ако защитната мрежа е повредена по време на транспортирането, моля, свържете се с нас по имейл, и ние своевременно ще реши този проблем за вас. ☺ Качеството на въжето : Мек материал, лесен окото, многослойна основа и вътък, на точната инсталация, качество на изработката; висока слънцезащитен крем; изчистени линии, устойчивост на хлъзгане и износване.Моля, не настройте защитната решетка.Той може да се използва за изолация на конфликт на домашни любимци.Сигурност : Моля, редовно проверявайте окото на предмета на потенциални заплахи за сигурността, поради различни външни фактори или човешки фактори за своевременно защита на децата.Сигурност : Моля, редовно проверявайте окото на предмета на потенциални заплахи за сигурността, поради различни външни фактори или човешки фактори за своевременно защита на децата.Нашата защитна мрежа изработени от здрав материал, екологично чист и действително нетоксичен.Моля те, прости ми. ☺Защитна мрежа за децата : Използвайте този продукт като ограда, за да лесно да се раздели територията и да се предотврати проникване на външни лица в стаята си.﹣Лесен за почистване и лесно за съхранение. ☺Богат на функции найлон веревочная мрежа-подходящ за различни сцени, врати и прозорци, коридори, стълбища, балкони, огради, бебешки легла, клетки за домашни любимци, детски градини, увеселителни паркове, обществени обекти, градински огради, външни стени, мрежи за защита на растенията.

Клиентите също го харесват..