• Ново
100 бр., Разноцветни гумени ленти за коса за момичета, Меки еластични ленти за Коса, Ленти, Пигтейли, Аксесоари за Коса за Момичета, Бебета, Деца, Тийнейджъри и деца (Сл?
zoom_in

100 бр., Разноцветни гумени ленти за коса за момичета, Меки еластични ленти за Коса, Ленти, Пигтейли, Аксесоари за Коса за Момичета, Бебета, Деца, Тийнейджъри и деца (Случаен цвят)

BGN 3.99

Брой продукти
check Налично

Характеристики : Няколко нежни цветове, скъпа мультяшная форма, траен, нетоксичен, бързо се разтяга и отлично качество Параметри : Материал : полимерна смола, гума вратовръзка Цвят : многоцветен (розово, буле, жълто, лилаво, розово-червено) под Формата на : - различни форми, както е показано на снимката Размер : диаметър на въжето 2,8 см. / 0,8 инча (Може да има малка грешка се дължи на различни ръчно измерване).УНИКАЛЕН дизайн - притежателят на опашката за деца изпълнена в красивия и най-сладкото стил, пълен с енергия, а също и эластичен и мягок, и не е лесно да загубиш. Това е идеален подарък за всеки повод!Рождени Дни, Детски душ, Подаръци за деца, Хелоуин, Коледа и др.As различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на действителното продукта може да се различават малко 2.МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ : 1./1,1 инча, мъниста прибл.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - да им е много лесно да се поставят на косата и се оттегли, те са трайни и издръжливи, винаги може да се носи в най-сладкото стилове. това няма да навреди на косата, тъй като в тях няма метални части.Надеждно качество-Те са направени от смола, пластмасова лента за коса мека и супер еластична, здрава въже за коса, различни цветове и модели, подходящи за всеки освен на момичетата. Подходящ за повечето малки момичета, инфлантов, деца малки деца и деца с тънък косъм. (50 чифта) Цветни гъвкави еластични ленти за коса за момичета, меки гумени ленти, ленти за каучук, пигтейли, аксесоари за коса за момичета, бебета, деца, юноши и деца, тези елегантни и дъвка за коса за малки момичета - чудесен аксесоар за коса за малки момичета, подходящ за различни рокля, лесно фиксиране на косата, дрехите, повязках, шапки, сумочках, обувки и т.

Клиентите също го харесват..