• Ново
BLUVLY 2 бр. Печная тръба от неръждаема стомана Директен Дымоходная тръба, с Диаметър 5 см/7 см/11 см/12 см Дымоходная тръба Директно Комин за дърва с Дължина 50 см Смукателн
zoom_in

BLUVLY 2 бр. Печная тръба от неръждаема стомана Директен Дымоходная тръба, с Диаметър 5 см/7 см/11 см/12 см Дымоходная тръба Директно Комин за дърва с Дължина 50 см Смукателна удлинительная комин за камина (Размер:

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

【Обмислен дизайн челно】 единия край на печной тръба е с голям диаметър, за по-добро обвързване на печные тръби помежду си, което прави удължение между тръбите лесно и удобно 【Удебелена тръбата на комина】 Дебелина на тръбата на комина е 0,35 mm.Освен това, дымоходную тръба от неръждаема стомана лесно да се съборят, и още по-малко на вероятността от появата на ръжда, която може да се използва в продължение на дълго време. 【Детайли на опаковане】 2 бр.Моля, бъдете сигурни в покупката, ние ще ви предоставим задоволително следпродажбено обслужване в максимална степен в съответствие с правилата на платформа. 【Материал от неръждаема стомана 304】 Комин комина е изработена от неръждаема стомана 304, материал от неръждаема стомана, устойчив на корозия и високи температури, което определя, че изделия от неръждаема стомана имат по-дълъг живот.Ако имате нужда от дымоходные тръби различни размери, можете да се свържете с нас.Ако имате нужда от дымоходные тръби различни размери, можете да се свържете с нас. 【Силна съпротива на натиска на】 директен тръба от неръждаема стомана има специални пресоване, силна съпротива на натиска, му е лесно да се деформира при инсталиране или употреба.【Удебелена тръбата на комина】 Дебелина на тръбата на комина е 0,35 mm. x директен изпускателна тръба от неръждаема стомана. Материал е здрав и не е лесно warp, че може да гарантира, че тръбата фурната ще продължи по-дълго. 【Детайли на опаковане】 2 бр., на Помещение включва : 2 бр. * права тръба за комин от неръждаема сталиотличный продавач, всеки един от нашите продукти, професионално проектирана, внимателно подбран и подложен на прецизна механична обработка. 【Силна съпротива на натиска на】 директен тръба от неръждаема стомана има специални пресоване, силна съпротива на натиска, му е лесно да се деформира при инсталиране или употреба. x директен изпускателна тръба от неръждаема стомана.

Клиентите също го харесват..