• Ново
Закачалка за дрехи MKKEL, Тежкотоварни Закачалка За дрехи В Шкафа, Закачалка За панталони От Алуминиева Сплав, Закачалка За сушене на дрехи В Гардероба, Черна Закачал?
zoom_in

Закачалка за дрехи MKKEL, Тежкотоварни Закачалка За дрехи В Шкафа, Закачалка За панталони От Алуминиева Сплав, Закачалка За сушене на дрехи В Гардероба, Черна Закачалка За панталони, Регулируеми Метални Закачалки, 25,1

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Колкото по-тежък виси на него товар, толкова по-трудно се плъзга, така че, моля те, дръж дрехите си в съответствие с реалната ситуация [4 стила] : Има четири начина на закачалки за панталони от алуминиева сплав. [Алуминиева сплав] : Закачалка, изработена от алуминиева сплав, има такива характеристики, като лек, водоустойчив, защита от ръжда и корозия. [Следпродажбено обслужване] : Ако имате някакви въпроси по време на процеса на закупуване и използване, моля, незабавно изпратете ни имейл, и ние ще ви помогнем да разрешите проблема.[4 стила] : Има четири начина на закачалки за панталони от алуминиева сплав.Това е модерен стил с подвижна фигура във формата на тръби.Други стилове, можете да видите в магазин.Това е модерен стил с подвижна фигура във формата на тръби. [Инсталиране на горе] : Тази штанина за панталони се определя в горната част на гардероба и горната част на разделяне гардероб.Той е лесен за инсталиране и позволява да се пести място. [Инсталиране на горе] : Тази штанина за панталони се определя в горната част на гардероба и горната част на разделяне гардероб. [Алуминиева сплав] : Закачалка, изработена от алуминиева сплав, има такива характеристики, като лек, водоустойчив, защита от ръжда и корозия.Той е лесен за инсталиране и позволява да се пести място. [Бариера от стоманени топки] : На закачалка за дрехи инсталирани твърди стоманени топки, които свличане на закачалки, и е удобно за организиране и съхранение на дрехи.Други стилове, можете да видите в магазин.Телескопичен водач гардероб за дрехи използва максимално пространството, като по този начин спестява доста място за други цели.

Клиентите също го харесват..