• Ново
Калъф-клавиатура Wineecy със сензорен панел за iPad на 10-то поколение (2022) 10,9 инча с фолио, Безжична Подвижна клавиатура с Защитен калъф-фолио за Новия таблет iPad на 10-то по?
zoom_in

Калъф-клавиатура Wineecy със сензорен панел за iPad на 10-то поколение (2022) 10,9 инча с фолио, Безжична Подвижна клавиатура с Защитен калъф-фолио за Новия таблет iPad на 10-то поколение 10,92022

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

⌨【Съвместимост с i Pad 10th 10Добре изработени тъкани калъф осигурява комфортен допир до безжична клавиатура с проста връзка по Bluetooth.9"10-то поколение, издаден през 2022 година. ⌨【Свалящ за безжична клавиатура】 Магнитна Bluetooth клавиатура за i Pad и калъф разделени, са приложени магнитна сепарация, клавиатурата може да се извлече от своята практика, калъф няма да бъде задължена.Слой от прозрачно стъкло ще ви осигури оптична яснота и оптимално визуално възприятие. ⌨【Добре защитен калъф за клавиатура 】 е Изработен от висококачествена кожа, TPU. ⌨【Мултитъч-тракпад】 Нашия вграден мултитъч-тракпад идеално се адаптира към системата Android и благодарение на жестове тракпад, предоставяне на удобен потребителски интерфейс, което ви позволява лесно да кликнете, за да преминете и превъртане на съдържанието. (Модел на устройство : A2757 / A2777, моля, проверете модела на вашия таблет).(Модел на устройство : A2757 / A2777).9" 2022 година на издаване.9】 Разработен специално за изцяло нов i Pad 10.Това не ще да работи нито за какъв друг модел на устройство.Осигурява максимална защита на допълнителна повърхността на сензорния екран и не се отразява на неговото ежедневно използване.Отворете функцията за БТ вашето устройство.Калъф Smart Keyboard с предпазно фолио за екран за изцяло нов i Pad на 10-то поколение 10.

Клиентите също го харесват..