• Ново
Gogogmee 5 бр., Поставка за яйца, Поставка за Статуи, Поставка за яйца, Поставка за Настолни инструменти, Твърда Чаша, Държач за Закуска, Великденски Аксесоари, Украса за ?
zoom_in

Gogogmee 5 бр., Поставка за яйца, Поставка за Статуи, Поставка за яйца, Поставка за Настолни инструменти, Твърда Чаша, Държач за Закуска, Великденски Аксесоари, Украса за Маса за Заек, Мека Купа за време в стаята, Чаши

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Списък на пакетите 5 x Керамични титуляр за яйца Особености - Лесно се поставя, благодарение на уникалния със специален дизайн, който може да подкрепи независимо от размера на яйцата, без прехвърляне мирис керамичен съд за яйцаКреативен и практичен.Очарователен титуляр за яйца със заек - това е само вода, за да го измие след употреба.Чашки за яйца на закуска : Можете да използвате тази чашка за съхранение на яйца по време на вечеря, че яйцата не са избута с плотове.Информация за продуктите за съхранение на яйцата Можете да поставите в него варени яйца и сервирайте ги за своето семейство или гости. - Направени от керамика, която се отличава със стабилност и дълготрайност, много твърда и гладка за по-дълга употреба. - Форма за яйца здрава, деликатна и множество, което позволява да се запазят яйцата защитени и безопасни декоративни чашки за яйца.чашки за великденски яйца подходящ дизайн за поставка за яйца. - Цвят : както е показано на фигура за съхранение на яйца - Материал : Керамична поставка за яйца - Благодарение на една добра текстура и гладка повърхност на съда за яйца е контейнер за детска вечеря. държач за съхранение. - Можете да сложите тази за употреба за яйца в миялна машина или ги измийте със сапун и топла вода.Форма за яйца : ?Гладка повърхност позволява яйце лесно се побират вътре и перфектно задържане на яйца рохко или твърдо сварено яйце.

Клиентите също го харесват..