• Ново
Тава за аксесоари Cabilock, 2 бр. Бели Чашки за яйца Procelain, Държач За Рохко Яйца, съд за яйца с Квадратна Основа, Поставка за яйца, Поставки за закуска, Късна закуска, Кухне?
zoom_in

Тава за аксесоари Cabilock, 2 бр. Бели Чашки за яйца Procelain, Държач За Рохко Яйца, съд за яйца с Квадратна Основа, Поставка за яйца, Поставки за закуска, Късна закуска, Кухненски Декоративни табли за сервиране

BGN 8.57

Брой продукти
check Налично

Идеален подарък за вашите приятели и семейството си в нов дом, сватба или годишнина.- Чашки за яйца позволяват яйце лесно се побират в тях и са подходящи за приготвяне на закуска всяка сутрин.Лесно се подрежда за съхранение. - Всеки държач за яйца достатъчно издръжлив за ежедневна употреба.Описание Това е набор от пластини, които са изработени от керамични материали с добро качество, устойчив за продължителна употреба.- Цвят : Бял квадрат.Характеристики Материал : керамика.- Изработена от керамични материали с добро качество, здрав за по-дълга употреба.В чашките за яйца яйце лесно се поставя и е идеален за приготвяне на закуска всяка сутрин.Първокласен щедър, прост и стилен.В чашките за яйца яйце лесно се поставя и е идеален за приготвяне на закуска всяка сутрин.Първокласен щедър, прост и елегантен. - Да повдигнат чиния помага да събира черупки от яйца, поддържане на чистотата на масата.Пакетът включва 1 x Комплект чинии за яйца от 2 елемента.- Идеален подарък за вашите приятели и семейството си в нов дом, сватба или юбилей.Повдигнати чиния помага да събира черупки от яйца, поддържане на чистотата на масата.Лесно се подрежда за съхранение.

Клиентите също го харесват..