• Ново
Комплект за Притежателите на яйца Yajun, Творчески Сладък поставка за Чаши За Яйца, Кухненски Инструменти, Аксесоари за Кухненски Прибори, съд за твърдо Сварени Яйца,
zoom_in

Комплект за Притежателите на яйца Yajun, Творчески Сладък поставка за Чаши За Яйца, Кухненски Инструменти, Аксесоари за Кухненски Прибори, съд за твърдо Сварени Яйца, 6 бр.

BGN 9.60

Брой продукти
check Налично

◍【Функция】 cartoony, лесен, удобен, лесно моющийся, лесен за използване, полезни материали, декоративни аксесоари Моля, се допуска отклонение в измерването на 1-3 мм от ръчно измерване.Много лесен за използване.◍【Титуляр за яйца】 в комплекта за приготвяне на яйчни топперов има всичко необходимо, за да приготвите перфектния закуска от яйца рохко просто и естествено. ◍【Широка гама от】 Използвайте лесният начин за съхранение на яйца. ◍【Многофункционален】 чашки за яйца се използват не само за варени яйца, но има и други невероятни алтернативни варианти на употреба, като например утайка от чаша вино, чаша, свещник и т. ◍【Материал】 е изработен от полипропиленови материал, издръжлив, траен, небьющийся.Можете да поставите яйца или малки закуски, за да даде маса красота!Комплект чаши за яйца е проектиран по такъв начин, за да осигурят изключителна производителност, естетичност и устойчивост. Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Подходящ за ресторант, хотели, заведения за хранене и на други места, където трябва да поставите яйца.

Клиентите също го харесват..