• Ново
Motiloo 72 Броя Пластмасови Великденски яйца 2.3 инча, Наполняемые Великденски яйца Цветни Ярки Пластмасови Великденски яйца Са идеални за лов на великденски яйца, Пълн?
zoom_in

Motiloo 72 Броя Пластмасови Великденски яйца 2.3 инча, Наполняемые Великденски яйца Цветни Ярки Пластмасови Великденски яйца Са идеални за лов на великденски яйца, Пълнители за кошници, Подаръци за Великден партита

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Тези празни яйца са идеални за подаръци на пасхалната детско парти, училищни награди, подаръци под формата на шкатулок със съкровища, модни награди, пълнители за пакети goodie / гуди, пълнители за великденски яйца, пълнители за великденски кошници и тВсяко яйце е с размери 2,3 х 1,75 инча и е оборудвана с тръба на шарнирна връзка, задържане на горната и долната част заедно.Те са идеални за украса за великден теми, ученически пособия за занимания, попълване на великденски кошници, великденски екстри, великденски играчки и подаръци, подаръци за партита, миниатюрни играчки-нови продукти, чанти и пълнители за пиняти. 【Премиум качество】 Тези великденски яйца за деца са изработени от висококачествена пластмаса, който е лек, нетоксичен и безопасен за използване. чудесен избор за попълването им играчки-изненади или подаръци като подарък на Пасхалната парти.Не се колебайте да ни информират чрез "контакти " продавачи", ако предварително пълни с великденски яйца, които не отговарят на вашите очаквания.В комплекта са включени 72 пластмасови яйца с принтом оранжево, жълто, зелено, синьо, лилаво и розово цветове. 【Следпродажбено обслужване】 Удовлетворение на нужди е наш основен приоритет за нашите клиенти.Ярки цветни наполняемые великденски яйца включва 6 цвята : оранжев, жълт, зелен, син, лилав и розов. 【Великденски яйца с плънка】Motiloo 72 броя пластмасови великденски яйца с диаметър 2.

Клиентите също го харесват..