• Ново
Erosebridal Момчета Астронавт алуминиева Дограма, Щори 38 Wx54 L Планетата Космическото Пространство Дограма Процедури за Деца Момичета Звездното Небе Galaxy Завеси, Блестящ?
zoom_in

Erosebridal Момчета Астронавт алуминиева Дограма, Щори 38 Wx54 L Планетата Космическото Пространство Дограма Процедури за Деца Момичета Звездното Небе Galaxy Завеси, Блестящи Звезди от Картун алуминиева Дограма, Щори

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Като Хелоуин, Черен петък, киберпонедельник, Коледа и т, ще бъдат във възторг : )., за това ви се хареса : ).Тя може да се използва като подарък за вашето семейство и приятели.Причина : Сладко модно бижу за мебели за дома, предназначено за деца, възрастни, мъже, жени, юноши.Висококачествено кадифе плат, мека и приятна за кожата, алуминиева дограма, щори анатомичны и видимо са приятни на допир.Сега нашите завеси могат да блокират 30-50% от слънчевата светлина, благодарение на различни цветове (по-тъмен цвят подхожда по-добре, отколкото светъл).Като Хелоуин, Черен петък, киберпонедельник, Коледа, рожден Ден, сватба, свети Валентин, Ден на бащата, Ден на майката и т.Машинно пране на щадящем режим в студена вода, да не се избелва. 【Материал】 : след като Изслуша становището на клиента и коментари, ние подобряваме тъкан на завесата, като се използват висококачествени бархатную кърпа, мека и приятна за кожата.Информация за размерите : : Дограма завеси 76 W * 45Л-инчови панели. Алуминиева дограма, пердета 84 W * 90 Л цолови, за декор на детска стая за тийнейджъри и възрастни, подходящи за всекидневна, кухня, спалня, стая за гости, детска стая, почивен дом или да ги вземете със себе си в пътуване с микробус.Тя може да се използва като подарък за вашето семейство и приятели.Вътрешен диаметър на всяка втулка е 1.Тези комплекти за обработка на прозорци също са подходящи за пълен сезон - пролетта, лятото, есента и зимата. Панел за прозорците щори капацитет 104 W * 84 Л, за декор на детска стая за тийнейджъри и възрастни, подходящи за всекидневна, кухня, спалня, стая за гости, детска стая, почивен дом или да ги вземете със себе си в пътуване с микробус. Панел за прозорците щори капацитет 104 W * 63 Л, за декор на детска стая за тийнейджъри и възрастни, подходящи за всекидневна, кухня, спалня, стая за гости, детска стая, почивен дом или да ги вземете със себе си в пътуване с микробус. 【Конструкция люверса】 : Всеки панел завеса има сребристи пластмасови люверсы отгоре.Прогладьте желязо и подсушете в перална машина при ниски температури.Лесно подвешивается и гладко се плъзга.Пакетът включва : 2 * Комплекти за обработка на прозорци, Нива, Завеси, пердета. Алуминиева дограма, пердета 104 W * 90 Л цолови, за декор на детска стая за тийнейджъри, подходящи за всекидневна, кухня, спалня, стая за гости, детска стая, почивен дом или вземат със себе си в пътуване с микробус.

Клиентите също го харесват..