• Ново
Весела Коледа, 21 Чанта за дрехи, Тежка Раница за пране на дрехи с плечевыми ремъци и дръжки, Пътна чанта за дрехи с цип на шнур, Органайзер за Мръсни дрехи за колеж Об?
zoom_in

Весела Коледа, 21 Чанта за дрехи, Тежка Раница за пране на дрехи с плечевыми ремъци и дръжки, Пътна чанта за дрехи с цип на шнур, Органайзер за Мръсни дрехи за колеж Общежития, апартаменти, Пътуване в лагер

BGN 9.96

Брой продукти
check Налично

【ЗДРАВ МАТЕРИАЛ】Този раница за пране на дрехи, изработени от плат Оксфорд 600 D, здрава и устойчива на счупванияЛесна поддръжка - можете да добавите по-мек и перално средство за ръчно или машинно пране или избършете повърхността на раницата с влажна кърпа.Капацитетът е около 80 литра, и я достатъчно, за да побере 2-3 сваляне на дрехи. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН И ПРАКТИЧЕН】Тази чанта за съхранение на бельо може да се използва не само за вашето мръсно бельо.Можете да го носите или на рамо или в ръка, което е много удобно, за да излезете на улицата.Дизайн на джоба с завязками защитава личния живот и не позволява на спадание дрехи по време на транспортирането. 【Перфектен ДИЗАЙН】 Този раница за пране на дрехи е оборудван с регулируем пагон и дръжка презрамка.【Голям КАПАЦИТЕТ】 Размери на тази чанта за дрехи представляват 14,5 "(диаметър) x 29,3" (37 см х 74,5 cm).Сгъваема - Когато той не се използва, можете лесно да го сгънете и се съхранява в килера или куфар, което спестява много място. идеален за семейство, пътуване, къмпинг и университетски общежития.На всеки кръстопът са предвидени усилени пина, като се гарантира, че шева не ще бъде лесно да се разкъса.Може да се използва за съхранение на играчки, спортни аксесоари, обувки, кърпи, възглавници и т. 【ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК】 търсите перфектния подарък за семейството си или приятелите си?След това изберете нашия пътен раница за пране на дрехи, и им се радвате на неговия уникален дизайн и многофункционално използване.

Клиентите също го харесват..