• Ново
Памучен тампон Червило MOMEI Tattoo, 20 парчета, Здрав Водоустойчив Антипригарная Червило, Женски Устойчив Блясък За Устни за Еднократна употреба Портативен Цвят за Оцве
zoom_in

Памучен тампон Червило MOMEI Tattoo, 20 парчета, Здрав Водоустойчив Антипригарная Червило, Женски Устойчив Блясък За Устни за Еднократна употреба Портативен Цвят за Оцветяване на устните (Червен)

BGN 2.83

Брой продукти
check Налично

Четири цвята : розов, телесен цвят, червено, розово-червена, по избор, кутия глазура за устни с памучен тампон може да отговори на цветови нуждите на обикновените червилаЧаша с незалепващо покритие, не избледнява.Жените също могат да се носят в калъф, като и мъжете.Характеристики : 1. Сложете памучен тампон в изправено положение, сломайте края на хоризонтална линия, течност за татуировки за устни ще преминава в другия край. [Начин на прилагане] : Разделете памучен тампон по страна, маркиран хоризонтална линия на памучен тампон и оставете ватному тампону се изправяте вертикално, за да се изцеди течността в другия край, използвайте червило с равномерно запълване на горната и долната устна. Валентин, Хелоуин и Коледа.Начин на употреба : 1.Идеален като подарък за рожден ден на приятели или семейство, а също и това е най-добрият подарък за Деня на майката, Деня на Св. Изчакайте няколко секунди, когато друг край ще бъде напълно пропити с течност за татуировки за устни, използвайте памучен тампон, за да е равномерно запълване на горната и долната устна. пълноцветен, силен грим, хладно, не оставяйки следи от чаша-пръчка, за дълготрайна хидратация. [Иновативен продукт] : Памучен тампон за татуажа червило в портсигаре - това е нарушители дизайн. [Лесна за почистване и най-добрите подаръци] : Съвети : тъй като блясък за устни водоустойчив, той трябва да бъде премахнат средство за отстраняване на грим.Памучен тампон червило с татуировки, 20 парчета, здрав Водоустойчив антипригарная червило, женски устойчив блясък за устни, матиран Еднократна Преносим нюанс за устни. [Многоцветен червило] : Четири различни цветове червено, розово-червено, розово, телесен цвят, подходящи за различни случаи, на различни цветове могат да се променят всеки ден, и всеки ден си темперамент.

Клиентите също го харесват..