• Ново
DOITOOL 50 бр. в Европейски Стил Кутии За шоколадови Бонбони с Букви Хартиена Кутия За Подарък Шоколад опаковка с Панделка и Етикет, за Сватба, за Детско Душата, Рожден Д?
zoom_in

DOITOOL 50 бр. в Европейски Стил Кутии За шоколадови Бонбони с Букви Хартиена Кутия За Подарък Шоколад опаковка с Панделка и Етикет, за Сватба, за Детско Душата, Рожден Ден (Син)

BGN 34.96

Брой продукти
check Налично

Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т - Изискани кутии с шоколадови бонбони ще направи вашето събитие запомнящо се. Описание на Този продукт представлява опаковка от 50 бр.Напълнете любимите си сладкиши, бижута, бижута, чар, wsop гривна, пръстен или друг малък предмет - това е един лесен и приятен начин да поднесе подаръци, да направи изненада на своите гости и приятели.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Украсени с панделка и етикет, вие може да приключи тези кутии за бонбони за удобство за носене.Не е лесно да се скъса и да се деформира.Широко приложение за детската душа, сватба, рожден ден, церемонии, абитуриентски и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. кутии шоколадови бонбони, която е оформена буквенными модели и украсена с панделка. чудесно за съхранение на шоколадови бонбони и малки подаръци, красиви кутии за подаръци за сватба, рожден ден, детски душ, церемония, за да я направи незабравима. - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. - Размер : 5 x 5 x 5 см - Тези кутии за бонбони дебели, с бръчки и напукани.

Клиентите също го харесват..