• Ново
Заден вентилатор на тавана Megeme с осветление и дистанционно управление, 16-Инчов вентилатор на тавана с 6 степени на въртене, Нископрофилен, вентилатор на тавана с 3-ц?
zoom_in

Заден вентилатор на тавана Megeme с осветление и дистанционно управление, 16-Инчов вентилатор на тавана с 6 степени на въртене, Нископрофилен, вентилатор на тавана с 3-цветен затъмняване, Черен вентилатор на Тавана

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

И най-важната особеност ще многофункционалност, която е подходяща както за лятото, така и за зиматаМоля, не се колебайте да се свържете с нас чрез съобщение, ние сме повече от щастливи да помогне.【Нископрофилен, вентилатор на тавана】 Размерите на този монтаж на таван фенове представляват 16*16*2.Ние вече повече от 10 години работим в производството на вентилатори и сега базираме собствена марка Megeme, специализирана в низкопрофильных таван вентиляторах с осветление и дистанционно управление.Този вентилатор на тавана също е снабден с настройка на шест-степенна скоростна кутия и таймер за 2 часа с възможност за разширяване стойности. 【Дистанционно управление】 6 настройки на скорост и настройка на време за 2 часа с включен дистанционно управление ви позволяват лесно да поддържа идеално ниво на комфорт, а благодарение на функцията памет за настройка на скоростта за дистанционно управление са необходими допълнителни батерии тип ААА. 【Заден двигател】 лесно превключване между режим на низходящия и възходящия поток в различно време на годината. 【Led лампа с регулируема яркост】 Този вентилатор на тавана ще си пространство led подсветка с мощност 48 W има 3 вида светещи цвята (бял, топъл, неутрален) с функция за запаметяване на настройките на яркостта на допълнителни електрически крушки, не са необходими.Вентилатори Megeme безопасни и огъване благодарение на пълно функции, като обръща, бесступенчатое спирането на тока и регулиране на яркостта. 【Качествено обслужване на клиентите】 Ако имате някакви въпроси или предложения, след получаване на монтаж на таван, вентилатор. 【Led лампа с регулируема яркост】 Този вентилатор на тавана ще си пространство led подсветка с мощност 48 W има 3 вида светещи цвята (бял, топъл, неутрален) с функция за запаметяване на настройките на яркостта на допълнителни електрически крушки, не са необходими.

Клиентите също го харесват..