• Ново
Полезни подаръци за печене, Яжте. Спи. Сладкиши. Повтарям, Сладкиши Гривна от Черни Въжета от приятели, Коледа, Ханука, Кванза, Нова година, Свети Валентин, Великден, ?
zoom_in

Полезни подаръци за печене, Яжте. Спи. Сладкиши. Повтарям, Сладкиши Гривна от Черни Въжета от приятели, Коледа, Ханука, Кванза, Нова година, Свети Валентин, Великден, Ден на Майката, Ден на бащата, Ден на паметта

BGN 21.54

Брой продукти
check Налично

Това е специален подарък, както за мъже, така и за жени, който може да вземете със себе си, където и да отиде.Тя е изработена от сребро и черна неръждаема стомана и силикон с висока устойчивост на корозия и потъмняване на стенописите.Този вечния гривна изцяло е изработен ръчно; опаковани в елегантна чанта от най-високо качество.Издръжлив и модерен, той е идеалният моден аксесоар.Тази гривна се предлага в черен бархатном торбата и готов за дарению.Това е идеална идея за подарък за много случаи, като например Свети Валентин, Ден на бащата, Ден на благодарността, Коледа, рождени дни или годишнини.Тази гривна е с размер около 25 см и се регулира в диапазона от 8,5 до 25 сантиметра.Гривна с гравюри за печене.Тази гривна е с размер около 25 см и се регулира в диапазона от 8,5 до 25 сантиметра.Тази прекрасна гривна с гравирана послание е идеално място за съпрузи, съпруги, синове или дъщери.Това е идеална идея за подарък за много случаи, като например Свети Валентин, Ден на бащата, Ден на благодарността, Коледа, рождени дни или годишнини.Това го прави подходящ за всеки китката.Този вечния гривна изцяло е изработен ръчно; опаковани в елегантна чанта от най-високо качество.

Клиентите също го харесват..