• Ново
LIRUXUN Сгъваем Проектор Завеса Полиестер Мек Прост Завеса Сгъваем Кино Завеса Проектор за Домашно Открит Антисветовой завеса (Размер: 84 инча)
zoom_in

LIRUXUN Сгъваем Проектор Завеса Полиестер Мек Прост Завеса Сгъваем Кино Завеса Проектор за Домашно Открит Антисветовой завеса (Размер: 84 инча)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Просто дръж го на закрито или на улицата, да покани семейството си или приятелите си и споделете щастлив игра Могат да се използват професионално, романтично и практично, това е просто зависи от това, което ви трябва.Просто дръж го на закрито или на улицата, да покани семейството си или приятелите си и споделете щастлив игра.Не е нужно да се притеснявате за набръчкана или заломах, причинени разгъване на екрана. Не е нужно да се притеснявате за набръчкана или заломах, причинени разгъване на екрана.екран за проектор, той ще стане най-добрият приятел на вашия проектор, откриването на нов начин за забавление. Не е нужно да се притеснявате за набръчкана или заломах, причинени разгъване на екрана. лек и портативен, можете да го сгънете в малки размери и носи със себе си!2. екран за проектор, той ще стане най-добрият приятел на вашия проектор, откриването на нов начин за забавление.Просто дръж го на закрито или на улицата, да покани семейството си или приятелите си и споделете щастлив игра. Да се покаже филми, спортни игри, снимки, музика, клипове, игри и т. Да се покаже филми, спортни игри, снимки, музика, клипове, игри и т.Материал на екрана : полиестерна тъкан, Ъгъл на видимост : 160 ° Размер на черна рамка : 2,5 см Цвят : сив Опаковка в комплект : 1x прожекционен екран Бележки : 1. Могат да се използват професионално, романтично и практично, всичко зависи от това, което ви трябва. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. качествен киноэкран, изработени от естествена полиестерен плат., за да направи живота си по-интересно!Или пък можете да покажете графики и данни на компанията в офиса и да споделят своите снимки, посвященными добрачному брак. лек и портативен, можете да го сгънете в малки размери и носи със себе си!.

Клиентите също го харесват..