• Ново
Телена Четка за почистване на 7 бр. Набор от Телени Четки Малка Метална Четка Месингови Найлонови Телена Четка от Неръждаема Стомана, за Почистване От Ръжда, Мръсот?
zoom_in

Телена Четка за почистване на 7 бр. Набор от Телени Четки Малка Метална Четка Месингови Найлонови Телена Четка от Неръждаема Стомана, за Почистване От Ръжда, Мръсотия, боя

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Сервизно обслужване : Ако имате някакви проблеми, можете да се свържете с нас, за да поискате връщане на парите или замянаЗдрав материал : Дръжки са изработени от висококачествена пластмаса, четина малка телена четка е изработена от месинг, неръждаема стомана и найлон.Удобен за потребителя дизайн : Извита конструкция на главата на четката равномерно и извити линии дръжки, които ефективно намаляват улавяне и улесняват манипулация с тел, четки за почистване от ръжда. Плисирани латунная косъм помага за изчистване на непълни метални части, без да вредят на повърхности или за малки части.Различни четки : разполага с 6 телени четки, включително и 2 от неръждаема стомана, 2 от месинг, 2 от найлон, подходящи за различни повърхности и зони.Многофункционалност : Идеи телена четка от неръждаема стомана за премахване на ръжда.№№Описание : Телени четки за почистване, широко се използват за очистване от прах, мръсотия и бои, автомобилни аксесоари, фитинги клемм, режещи инструменти, кухненски рафтове, газови печки, миксери и така нататък.Технически характеристики : Материал : найлон, мед, неръждаема стомана Дължина : 6,8 инча Цвят : черен, червен Помещение включва : 6 * четка.

Клиентите също го харесват..